C-pY-khXYAAbupg.jpg

s%C3%B6zl%C3%BCk-yazarlar%C4%B1n%C4%B1n-en-%C3%A7ok-s%C3%B6yledi%C4%9Fi-5-c%C3%BCmle_662949.jpg

Senin gittiğin gün benim için bayram bu adam gitmeden bu kulüpten hiç bişey olmaz Anadolu kulüpleri bizden vizyonlu

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

d21826d5e2757a966ea6f1543f104099.jpg

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Başarısız olabilir,beceriksiz olabilir bunlara kızarız,eleştiririz vs. ama bu adam yalancı. Bir dediği diğeriyle örtüşmeyen,kendini hiç suçlamayan birisi.

Geldiğinden beri "Tek Bilek Tek Yürek" gibi saçma sapan bir şey çıkardı ama taraftar yine de aldı. Sene başında 2 maç kazanıp,fiyatları alınabilecek seviyeye düşürünce taraftar bir anda 50.000 kişi doldurdu. Daha da ilginci; Taraftar sosyal medya dışında bu kadar kötü şeye rağmen hiç tepki vermedi. Adnan Polat,Canaydın hatta Aysal'a bile tepki gösteren taraftar neredeyse hiç protesto-tepki göstermedi stadda.

Geleli 2 sene oldu. Geldiği hafta takım 2 kupa kazandı,4.yıldızı aldı. Taraftar mutlu durumda. Ama ne doğru dürüst pazarlama yaptı,ne ürün sattı. İlk skandalı yaptı.

Muharrem Usta veya Fikret Orman takımı aldıklarında Dursun'dan çok daha beter durumda oldukları kesin. Dursun 2 senedir kaç oyuncu,antrenör aldı. Dursun üstelik kimsenin almadığı yetkileri alıp 2 tane önemli tesisi satmada onay aldı.

Adam bu kadar şeye rağmen hala boş boş konuşuyor. Eskiden olsa taraftar ne protestolar yapardı. Geçen hafta bunca rezillik ve yüksek fiyatlara rağmen 37.000 kişi stadı doldurdu ama yine yenildik. En ufak tepki olmadı. Hakikaten trajikomik bir film dönüyor.

Galatasaray Sportif AŞ Üyesi Mehmet Özbek ile ilgili sorulara da bütün açıklığıyla cevap veren Başkan Özbek; "Mehmet Özbek 16 senedir bu kulübün bir üyesi... ‘Bir iş adamı’, ‘Başkanın kardeşi’ diyerek yapılan yorumlara da katılmam mümkün değil. Mehmet Özbek, Florya'da parayı yönetiyor. 'Transferleri Mehmet Özbek yapıyor' algısı doğru değil. Bizde transfer süreci şöyle işliyor. Scout ekibi hocamızın ihtiyaç gördüğü mevkilerde bir liste oluşturuyor. Futbol Direktörümüz Cenk Ergün oluşturulan transfer listesindeki futbolcular için görüşmeleri yapıyor. Mehmet Özbek sadece para konusu devreye girdiğinde sürece katılıyor ve mali açıdan sözleşmeleri denetliyor. En son sözü ise Başkan olarak ben söylüyorum" şeklinde konuştu.

At yalani at

Eren'i, Serdar'i, Ahmet'i, Donk'u, Cavanda'yi scout ekibi mi onerdi? Hic inandirici gelmiyor.

Bugün düşen düşüncelerini okuyunca bir çok doğru düşünce cizgisinde olduğunu düşündüm ama gel gör ki gerçekleri paralel çizgide ilerlemiyor pek sayın d.özbekin.

adamın hayatı yalan.

Dursun Özbek: Eşim kadar sıkı bir Galatasaraylı bilmiyorum.

Dursun Özbek: Eşim Beşiktaşlı, maçı beraber izledik.En az Beşiktaşlılar kadar üzüldüm.

Keşke bu uğursuz genel kurul ve divan kuruluna da moral ziyareti yapsa, toptan kurtuluş yaşardık.
Yap la dursun bize bu iyiliği, bari bu şekilde faydan dokunsun.

Dursun Özbek: "Bu kulübün benim için anlamı çok fazla. Ben Galatasaray’ın geleceğini kurtarmak için göreve geldim."

29.04.2016 - Dursun Özbek: "Seneye çok farklı bir Galatasaray olacak."
29.04.2017 - Dursun Özbek: "Seneye bambaşka bir Galatasaray olacak."

futboldan zerre anlamiyorsun tam bir kuklasin bizi rezil etin her alanda
ezeli rekabet kalmadi adamlar bizi her yerde yeniyo
yapdigin islerin tamami rezil riva örnegi ben halen tarafdar nasil ses cikarmiyor anlamiyorum
aldigin oyuncular kurdugun yönetim rezilikden baska bise degil ulan biraz olsun avrupada bu isler nasil yapiliyo bi bak
maden anlamiyorsun anliyanlardan örnek al kendine
böyle bi adam nasil olurda uefa süper kupasini almis 4 yildizli bi takimin baskani olur halen anlamiyorum
satilsin kulüp tamamen yabancilar yönetsin adamlar en azindan is ahlaki var bunun gibi komisyon derdinde degil

Siyaset Dursun'a Riva-Florya ve 2 sene üst üste BJK şampiyonluğu için yaptığı sabotajlar karşılığında, 1 şampiyonluk söz vermiş olabilir, böyle bir şey gerçekleştiğinde, Galatasaray defteri benim için tamamen bitecek.

Siyaset Dursun'a Riva-Florya ve 2 sene üst üste BJK şampiyonluğu için yaptığı sabotajlar karşılığında, 1 şampiyonluk söz vermiş olabilir, böyle bir şey gerçekleştiğinde, Galatasaray defteri benim için tamamen bitecek.

1 tasla 2 kus gsc icin

Geri
Üst Alt