Allahın cezası herif gurur duyuyor musun eserinle ?

Daha basına parasıyla sahta transfer haberleri yaptırmak derdinde ...

Seneye paralari sacacak kesin uefa maas kisitlamasini kaldirdi ,localardanda gelir elde edecegiz keske birakip gitse sene sonu.Kulupculugu ve biraz futbolu bilen biri gelse yeterli, yeni hoca yeni yonetim ile basari gelir.

Seneye paralari sacacak kesin uefa maas kisitlamasini kaldirdi ,localardanda gelir elde edecegiz keske birakip gitse sene sonu.Kulupculugu ve biraz futbolu bilen biri gelse yeterli, yeni hoca yeni yonetim ile basari gelir.
Şimdi tam zamanı.

f6e2e30c21ed0837f1237e1fe4799b56.jpg

Tudorun gelmesi için harcadığımız vakti şu çapsız gitsin diye harcasaydık şimdi bambaşka bir durumdaydık.

Yeni sezona muhtemelen 30-40 milyon euro harcayarak baslariz da Ahmet Bulut ayakta giber Dursunu paralar yine bosa gidecek.

Yeni sezona muhtemelen 30-40 milyon euro harcayarak baslariz da Ahmet Bulut ayakta giber Dursunu paralar yine bosa gidecek.

Adnan Polat'ın devre arası operasyonu vardı Stancu'lar, Culio'lara paraları saçtığı aynısını yapacak yağlı suratlı hain.

UEFA transfer yasağı verir umarım.Aynen bana da öyle olacak gibi geliyor.Bu sefer tam becerecek bizi Dursun.Bu sezonu bile arama ihtimalimiz var.
Bu adami yonlendirenler Gsyi dusunerek hareket etse sorun olmaz da, simdiye kadar yapilan transferler bazi hiyarlarin dedigine gore hareket ettigini gosteriyor,ulan bari anlamiyon futboldan hic degilse Aysalin ilk yonetimi gibi isi bilen adamlar ile calissaydin.

Bu adami yonlendirenler Gsyi dusunerek hareket etse sorun olmaz da, simdiye kadar yapilan transferler bazi hiyarlarin dedigine gore hareket ettigini gosteriyor,ulan bari anlamiyon futboldan hic degilse Aysalin ilk yonetimi gibi isi bilen adamlar ile calissaydin.

Çıbanın başı bunun kardeşi,Florya'nın anahtarını kardeşine teslim etmiş Dursun,belli.Kardeşi de transferleri tanıdığı olan Ahmet Bulut'a,oğluna falan soruyor.

İlk 4 e gireriz, Ts Antalyada dususe gecti biz kaybederiz onlarda kaybeder

Geri
Üst Alt