En başında dedigimi yine tekrarliyorum,bu adamin dini imani para ve cikar,bu sebeple en buyuk.protesto bunun gelir kapilarini baltalamak olmali bosuna kimse floryaya gitmesin point otlerin onunde sıkı protesto musterilerini rahatsiz edecek kayba sebep olacaktir iste o zaman seve seve def olup gidecek,her zaman hakli cikmam ama bu gereksiz secildigi gün bundan bir b.k olmaz bizi bitirir demiştim çok üzülmüştüm malesef haklı çıktım keske bu dingil basarili olsaydı da ben g.t olaydım.On yillik lig tv üyeliğimi ilk defa iptal ettirdim bu maçı da seyretmedim Polat döneminde bile her maci izlemiştim.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FutbolArena - Galatasaray’da Dursun Özbek ve yönetimi uzun yıllardır başarıdan başarıya koşan Tekerlekli Basketbol takımını önce kapatmak istedi daha sonra maaşları ödemedi. Bunun üzerine sporcular mahkemeye gitti. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Engelsiz Aslanlar, geçen hafta Avrupa’nın ikinci büyük kupasını aldılar.

Galatasaray’da büyük bir skandal ortaya çıktı. Galatasaray Başkanı, tekerlekli sandalye basketbol branşını kapatamayınca oyuncuların maaşını kesti. Oyuncular mahkemeye gitti ve davayı kazandı. Tüm bu olumsuzlukların yanında Engelsiz Aslanlar geçen hafta Avrupa’nın ikinci büyük kupasını kazandı. Özbek’in oyunculara ödetmediği maaşın toplamıysa yaklaşık 100 bin TL.

sen nasıl kansız bi adammıssın. aldıgın coplerden herhangi birinin 20de 1i kadar maliyeti olmayan 1 takımı hem de engelli bi takımı kapatmaya calısmak nasıl bi yavsaklıktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koskoca Galatasaray'ı 2 yılda anadolu takımına döndürdün iyice ne hocası hoca ne yöneticisi yönetici ne topçusu topçu ABV emi Dursun denen herif

FutbolArena - Galatasaray’da Dursun Özbek ve yönetimi uzun yıllardır başarıdan başarıya koşan Tekerlekli Basketbol takımını önce kapatmak istedi daha sonra maaşları ödemedi. Bunun üzerine sporcular mahkemeye gitti. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Engelsiz Aslanlar, geçen hafta Avrupa’nın ikinci büyük kupasını aldılar.

Galatasaray’da büyük bir skandal ortaya çıktı. Galatasaray Başkanı, tekerlekli sandalye basketbol branşını kapatamayınca oyuncuların maaşını kesti. Oyuncular mahkemeye gitti ve davayı kazandı. Tüm bu olumsuzlukların yanında Engelsiz Aslanlar geçen hafta Avrupa’nın ikinci büyük kupasını kazandı. Özbek’in oyunculara ödetmediği maaşın toplamıysa yaklaşık 100 bin TL.

sen nasıl bi oc nasıl kansız bi adammıssın. aldıgın coplerden herhangi birinin 20de 1i kadar maliyeti olmayan 1 takımı hem de engelli bi takımı kapatmaya calısmak nasıl bi yavsaklıktır

seni doguran anayı g.s

Tam bi huur çocuğu daha buna iyi niyetli şöyle böyle diyenler var tipini ızdırabını giptiğimin Dursunu ...

sen nasıl kansız bi adammıssın. aldıgın coplerden herhangi birinin 20de 1i kadar maliyeti olmayan 1 takımı hem de engelli bi takımı kapatmaya calısmak nasıl bi yavsaklıktır.

mod arkadaslar sizden ricam bu mevzunun konusunu acabilir misiniz zira bu konu icinde konusulup unutulacak bisey degil

Moderatör tarafında düzenlendi:
anlamadigim okadar tepki aliyosun rezil bi yöneticisin halen basimizda duruyo
avrupada bu denli cahil rezil bi yönetim varmidir acaba
bunca seye ragmen istifa etmiyor cidden sasiriyorum buda zaten sadece türkiyede olur
ayakabi baglamasini bilmiyen bi adam galatasarayimizin basinda baskanlik yapiyo
basda borc kapatiyorum ayagina takildi inananlar oldu bu mala sonra gördüler ki yalan dolan kulüp dahada kötü durumda

Yılanın başı bu herif bu tipsiz herif gitmediği sürece istersen getir Messi Neymar oynasın takımda istsersen takımın başına Mou olsun yine bir nane olmaz
6_d.jpg

Başkan Dursun Özbek Florya'ya gitti.. Özbek Tudor'la görüşme halinde... (@nevzatdindar)

Yok arkadaş bu takım komple yönetim-teknik heyet-futbolcusu herşeyi değişmediği sürece bişey olmaz

kasımpaşa'ya kendi sahanda 3-0 mağlup durumdasın kimse sorumluluk almıyor herkes başkasına suç buluyor

Selçuk gelmiş Garry'ye fırça atar
Tudor Bruma'ya kayar
Dursun gider suçu futbolcuya Tudor'a atar
Cenk Ergün denen kel çıkar ona buna sallar asarım keserim der

Herkes bir kendine baksın arkadaş yeter lan bu ney böyle iyice çiftliğe döndürdünüz takımı kimse Galatasaray'dan büyük değildir

Muslera-Sneijder'inden Bruma'sına Tudor-Ayhan'ından Dursun-C.Ergün'e Selçuktan-Sarbi'ye kadar hiçbiri umurumda değil bundan sonra kişiler hiçbir zaman Galatasaray'ın önüne geçemez geçmemeli

Kim gidiyorsa gitsin hiçbiri vazgeçilmez değil

Dursun Özbek'ten futbolculara: ''Giydiğiniz formadan utanın'' ( be insports )

Bu heriften bu yıl kurtulduk kurtulduk yoksa valla diyorum seneye küme düşürür bu bizi

Poldi'yi zaten 2 kuruşa sattılar Bruma ve Sneijder ikilisini harcamak onlardan komisyon yemek için bir operasyon'a girişti resmen bu herifler

Ali naci gibi paralı kalemlerine yine emir vermişler tüm Galatasaray'daki sorunları Bruma ve Sneijder'e yıkıyorlar ...

Geri
Üst Alt