Bruma'nı da al git ulan allahın cezası oluşum.

yalnız beyler yiğidi öldür hakkını yeme, adam iyi senaryo yazıp güzel oynadı. Basın üzerinden anlaştık, ufak pürüzler kaldı, Bruma çok para istiyor, Bruma disiplinsiz, Bruma gitmek istiyor, Leipzig teklif etti ama ortada bişey yok ve mutlu son

Bu Ateş üfleyerek sönmez

yalnız beyler yiğidi öldür hakkını yeme, adam iyi senaryo yazıp güzel oynadı. Basın üzerinden anlaştık, ufak pürüzler kaldı, Bruma çok para istiyor, Bruma disiplinsiz, Bruma gitmek istiyor, Leipzig teklif etti ama ortada bişey yok ve mutlu son

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Biz kime ne anlatıyoruz ki forumda görüldüğü üzere 10 kişiden 7'si DURSUNUN BU ŞEREFSİZLİKLERİNİ ONAYLIYOR.

Biz kime ne anlatıyoruz ki forumda görüldüğü üzere 10 kişiden 7'si DURSUNUN BU ŞEREFSİZLİKLERİNİ ONAYLIYOR.
ben bunu Brumanın oyundan alındığı maç sonrası yazdım, iyi izleyin bunu kullanıp medya üzerinde taraftarı bu duruma hazırlayacaklar diye ama dalga geçen bilr oldu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Babası ülkenin icini boşaltırken bu da kulübün içini boşaltıyor

Bjk lı olduğuna inanmaya başladım ciddi ciddi bunun.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Mal herif yazın dembele, delaney, johansen şunları alsaydın bugün heykelin dikilmiş brumayla da sözleşme uzatmıştın ama mallığı tercih ettin malın önden gidenisin

Gün gelir devran döner.

Siyasetin arkasına sığınıp her türlü ihaneti ettiğin bu camia, bu günleri belki unutur. Ancak unutmayacak belli kesim bir halk var.

Yargılanacaksın elbet.

Dursun Özbek: Hakem hataları ile ilgili düşüncelerimi ara ara aktardım ve gördük ki Federasyon hemen ceza kesiyor.
Dursun Özbek: Çünkü seviyeyi düşük ya da normal tutunca sesinizi duyuramıyorsunuz. Ama ses yükselince bu kez TFF ceza kesiyor.

canli baglandi herhalde bir kanal a

1302906.gif

Adam nereye el atsa kurutuyor. Ben böyle cenabet böyle ugursuz bir insan görmedim hayatimda.

2014/15 de bu gerizekali sonradan baskan oldugunda nasil sampiyon olduk cok ilginc. Hem de hic gol yemeden son maclarda.

Başkan olduktan 2 gün sonra şampiyon olduk ondandır,uğursuzluğunu tam sirayet ettirememiştir.

Dursun Özbek: Hakem hataları ile ilgili düşüncelerimi ara ara aktardım ve gördük ki Federasyon hemen ceza kesiyor.
Dursun Özbek: Çünkü seviyeyi düşük ya da normal tutunca sesinizi duyuramıyorsunuz. Ama ses yükselince bu kez TFF ceza kesiyor.

Bu kadar korkar bir Galatasaray başkanı olabilir mi yav ?

Sen 2 yıldır kuzu gibi sesini çıkarma şimdi mi aklına geldi Galatasaray'ın hakkının yendiği şu yıl verilmeyen penaltılarımız kadar bjk ve fb nin verilmeseydi ne tff kalırdı ne mhk. Ama bizim kukla yöneticiler sesini bile çıkaramıyor yazıklan olsun ulan ...

Son senesinde daha disini gosteren bir adam olarak karsimiza cikacak malum makat korkusu tam son sene yasanir. Hele aralik gibi guclu bir aday cikti mi bak o zaman buna aziz×2 olmuyor mu.

Tarihimizde ilk defa iki sezon arka arkaya ilk 3 disinda kalmisiz.

DBaQOiSXUAEyITn.jpg

Acısıyla, tatsızıyla bir sezonu daha geride bıraktık. Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin Allah bin türlü belasını versin.

Tanımadığım bir insandan bu kadar nefret edebileceğimi bilmiyordum. Sonra bakıyorum tribün, taraftara, bu kadar rezilliğe rağmen bunu indiremiyor. Biz toptan bitmişiz be...

Geri
Üst Alt