point hotelinde fena fuhuş dönüyormuş. bende diyom ticaretten anlamayan takımımızın anasını ağlatan bu çakal nasıl para kazanıyor

Bir yönetim dusunun. 1 sezon boyunca 9 tane transfer yapsın, bu 9 transfere 20 milyon avro para gömsün. 9 oyuncunun hicbirinden %100 verim alamasın.

Aynı yönetim bir yandan bu vasat topcuları takıma doldururken, bir yandan da takımda iş yapan topcuları gönderiyor. Podolski, bruma, belki wesley de gidecek.

Ve bütün bu malliklardan sonra yeni sezon icin 7 transfer daha yapılacagini soyluyorlar. Gecen sezon takımı genclestirecez diyenler simdi +30luk oyuncu transferleri yapacaklar.

Yok mu bu hainlige dur diyecek bi insan evladı.

İsmi geçen Belhanda, Gomis ve Maicon bu çapsız için inanılması zor, büyük transfer. Ama bu futbolcularda ilk 2 için veya şampiyonluk mücadelesi için yetmez. Galatasaray'ın tek temiz köklü çıkış yolu, kulübün satılmasıdır. Geri kalan sadece zarar ve günden güne yitirilen itibardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adam ilk geldiginde ben böyle olacagini biliyordum
ozamanlar medyada cikan haberlere inanan adamlar vardi yok aysal borc yapdi filan dursun özbek borc ödüyo cebinden 100 mil.dolar verdi burda inanlar oldu sirf medyada cikdi diye
aynisi simdide devam ediyo medya yaziyo taraftar inaniyor gelmeyin oyuna
gerci bu dursunla alakali olanlara artik kimse itibar etmiyo

İşte o inananlar yüzünden dursun gibi bir kuklaya düştük.Lafa gelince fanatik fotomaç fotospor Galatasaray düşmanı tamam bunda haklılar ama bunu diyip hala bunların haberlerine itibar edenlerde bir hayli yüksek.Dediğin gibi gerçi şuan dursuna itibar eden pek kalmadı ama 2 süslü transferde dönecekte çok fazla var.Hamza hamzaoğlu zamanı da aynısı oldu.Birçoğumuz acı gerçekleri söyledikçe inanmadı kimse aha işte sonuç bu

Bu ülkede spor gazetelerine ve programlarına itibar etmeyeceksin.

Sosyal medya ve ekşi sözlük özellikle takip edenler biraz çözümleme yaparsa; AKP tayfası ve aktroller Dursun'u yalayıp, Aysal'ı gömmeye çalışıyorlar sürekli. Buradan bile nasıl bir suikast, nasıl bir sabotaja gittiğimizi görmesi gerekiyor herkesin.

Salih Dursun 11 milyona alınmış da 400.000TL'ye satılmış. Ulan hırt yabancı sınırı serbestti de adam mı getirmedi Bruma gibi bir yetenek.

Senin Dursun'un Serdar-siktirson-rolls royse 3'lüsünden 50 milyon tl'den fazla zarar etti UEFA'dan ceza yedi biri yüzünden, otur insan gibi bunları konuş önce.

Adam kulübün içine üstüne yanına altına her bir açısına ishal ishal sıçtı 2 senedir, mikroplu dışkısı kulübü verem etti veba etti içten içe çürüdük beyin ölümü bile gerçekleşti camianın, makinaya bağlı yaşıyoruz 2 yıldır.

52eebead9c3c9a45ac14051a9cc88ec6.jpg

sent via GSC

Yetişkin bir Dursun Özbek, ölene kadar yaşayabilir.

Sen bu camianın başına gelen en sevimsiz, en çirkin, en yağlı şeysin... Şerefi olmayan.

Bugünkü divan kurulu başladı faruk süren dursunu gömüyor gördüğüm kadarı ile bakalım neler olacak.

Azılı GS Düşmanı hain herif

Umarım normal olmaz gidişin resmen acı çekerek gidersin bu koltuktan

Duygusallığa vurdu şimdide ağlayacak neredeyse. Galatasaray değerlerini kendine kalkan yapmaya çalışıyor.

Ulan hep mağdur hep mağdur,2 dakika izledim sinirlendim yine

Geri
Üst Alt