Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Dursun Özbek: 1 sene daha görev sürem var. Genel kurul onay verirse tekrar aday olmak isterim.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: 1 sene daha görev sürem var. Genel kurul onay verirse tekrar aday olmak isterim.
![]()
![]()
Bu haftaiçi kesin dijitürk arayacak efendim ligtv üyeliği istemez misiniz diye.
Ben de Dursun Özbek görevi bıraktığında tekrar arayın diyeceğim.
Niye yapmayayım yav 2012 den beri ligtv almıyorum o dönem 370 tl ceza ödeyip full paketi kapattirmistim.Bu delikanlılığı yaparsan, Ankara'ya geldiğinde seni Reyna yerine Yakut'a götüreceğim söz. Hadi yine iyisin.
Niye yapmayayım yav 2012 den beri ligtv almıyorum o dönem 370 tl ceza ödeyip full paketi kapattirmistim.
Ankaraya bir gezi şart oldu zatenTamam Yakut'u hak ettin.
Ay gotum capsi iyi gider bu post uzerineBu haftaiçi kesin dijitürk arayacak efendim ligtv üyeliği istemez misiniz diye.
Ben de Dursun Özbek görevi bıraktığında tekrar arayın diyeceğim.
![]()
Nerde lan uçaklar ?
Bu avatar ne rtaş!!
Resmin arka plan HD versiyonu atarmısın renkdaş. Wallpaper olarak kullanmak istiyorum.Kadir gecesi olması nedeniyle yorum yapamıyorum.