DC03gVSXYAAWvkM.jpg

Dursun'dan bibok olmaz.
Dursun'u oraya "seçenler"den bibok olmaz.
Bu kongre ve üyelik yapısıyla, kafasıyla, düzeniyle Galatasaray'dan bibok olmaz.
Ülke sporundan bibok olmaz, taşıma suyuyla, para gücüyle arada sırada bişeyler kazanmaya ve bununla övünmeye devam ederiz.
Ha 2 transfer yapılınca tüm rezillikleri unutulur gider bir süreliğine.
Dursun mursunlar sittiriboktan adamlara bire 10 katıp kepçe kepçe maaş dağıtmaya devam eder, falan filan işte, amaaaann.

Uzun uzun yazmak isterdim ama ülkenin sporuyla ilgili yazmak içimden gelmiyor, ilgilenmek bile istemiyorum. Yazsan ne, yazmasan ne? Her taraftan sahtekarlık fışkırıyor.

İşin kötüsü bu düzenin değişeceğine dair olan umudum da yok yani.

Galatasaray'ı o kadar ciddiye alan, kurtarmaya ölesiye hevesli olan, kulübün parasını boşa harcamam diye naralar atan adam kaç sene aidatını yatırmamıştı. :))))))
Takıl dursuncum takıl sen kafana göre, kendi işlerin de tıkırındadır uzun zamandır.

Dursun'dan daha beteri gelmez derdim ama o soktuğumun "elitleri" ne yapar ne eder daha beterini bulmayı başarır nasıl olsa. Neyse ya, ne haliniz varsa görün.

Benim hala aklim almiyor 150milyon tl faiz nedir? Yillardir gelen giden baskanlar hic mi allahdan korkmamis bu faizle kredi cekmeye? Para sikintisimi vardi neden baska yol bulunmadi ? Neden taraftari birsekilde devreye sokan olmadi? Misal parali külüp üyeligi veya bir platform kurup bir fon olusup tarafrardan borc istenmedi? Hersey bundan daha iyidi. Hic mi düsünen olmadi bu sekilde her yil birc katlanacak diye. Allah akil fikir versin külüp yönetenlere. Nasil olsa kendi paralari degil car cur olan. Sirf bu yüzden külüpler satilmali. Veya tüzük degismeli, dönemi bitince fazla borc birakan yönetim bunu cepinden karsilamali bakin ozaman gercek galatasaray lilar nasil ortaya cikiyor ve sirf külüb üzeri rant ve para kazanmak isteyenler nasil kayboluyor.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Dursun birden başarılı olmuyormu birdaha secilerek. Borç kapanacak. Tudor ve transferler tutsun mu bide...
Editle babam editle sabaha kadar :)

arkadaslar gelecek sezon dahada rezil bi sezon gecircez
lütfen eger üyeligi olan tanidiklariniz varsa su imza olayina destek versinler
görünen o ki bu sezonda fenere 4üncü yildizi takdircaklar mission bitcek ordan sonra bu rezil baskan zaten kendisi gider

Is isten gecti artik bu saatten sonra imzalarin tamamlanmasi ile buyuk kaos olur bu herif aradan siyirilir icine edecekse etsin dunyanin sonuna kadar kurtulalim. Gelecek olan da ayagini denk alir en azindan

...

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
ne dedi özet geçebilecek olan var mı?

transferleri zikretti mi?

edit : neyse bir yerden okudum leş gibi söyleşi olmuş tam da tahmin ettiğim gibi , iyi ki vaktimi boşa harcamamışım.

Son düzenleme:
Son derece güzel yazmış ama zamaninda mehmet cansun başkanı denetlemek için yönetime girdim diyen sayin altayli neden dursun özbek gibi cansunun 10 da 1 i zeka ya sahip olmayan birini başı boş biraktin diye sorarlar adama.sadece kurulda konuşmak, gazetede yazmakla olmaz tasin altina sokacaktın elini

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Efsane başkan olmayacam diyor istesende olamazsın zaten sende o kalibre vizyon görüşü yok çapsız konuşmayı bile beceremeyen şans faktörüyle bir yerlere gelmiş mahlukatsın gsli bile değilsin kirden yağdan suratına bakılmıyor iğrençsin senden utanıyoruz dursun tez vakitde silinip gideceksin !!!1

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt