Listede 1-2 oyuncu Tudor'un olabilir ama hepsi namumkun. Cenk Ergun menajerler ile beraber calisiyor. Oyle Tudor'un her istedigi ozel adam alinmaz zaten ancak scout ekibi ile beraber bir liste kurulur o listeden her mevkiye 2-3 oyuncu Tudor'a gosterilir o da bir problem gormezse onlardan biri aliniyor.

Tudor'un etkisi büyük bana göre bu oyuncularda. Menejerler tamam ama geçen sezonda menejerler ile çalışıyoduk aldıkları adamları biliyoruz

Tudor'un etkisi büyük bana göre bu oyuncularda. Menejerler tamam ama geçen sezonda menejerler ile çalışıyoduk aldıkları adamları biliyoruz
Dedigim gibi yani oyle yanlis algi yaratmayalim, bu liste Tudor'un falan degil olamaz da Galatasaray'da. 8 tane oyuncu alinacaksa mesela cok istedigi bir Ahmet veya Hasan olabilir aralarindan (isimler sallamasyon) onun icin de yonetim elinden geleni de yapmaya calisir hocayi mutlu edebilmek icin. Diger isimlerin hepsi yonetimin + scout ekibi + calistigi menajerlerle beraber yaptigi isimlerden olusur. (cogu zaten menajer onerisi bizde) Tabiki hocanin da bu isimlerden haberi olur ama illa su x alinsin demez.

Dedigim gibi yani oyle yanlis algi yaratmayalim, bu liste Tudor'un falan degil olamaz da Galatasaray'da. 8 tane oyuncu alinacaksa mesela cok istedigi bir Ahmet veya Hasan olabilir aralarindan (isimler sallamasyon) onun icin de yonetim elinden geleni de yapmaya calisir hocayi mutlu edebilmek icin. Diger isimlerin hepsi yonetimin + scout ekibi + calistigi menajerlerle beraber yaptigi isimlerden olusur. (cogu zaten menajer onerisi bizde) Tabiki hocanin da bu isimlerden haberi olur ama illa su x alinsin demez.

Tahmin ediyorum ki bu belhanda ve gomis hocanın bizzat istediği iki isim

14 senelik o sampiyon olamama dönemini bilmiyorum ama benim gördügüm kadariyla su ana kadar gs tarihinin en kötüsü bu
canaydin veya polat döneminde bile yüzümüz gülmüstü bu yagli surat onu bile beceremedi
bu sezon son sansi büyük ihtimal sezonun sonunu göremez zaten

Aslinda geldiginden beri yapilacak transferler bu seviyede olmaliydi. Sezon icinde agizlarindan kacirdiklari bilerek kaybettik, yukaridan emir geldi kaybettik sozu herseyin kilit noktasi.
500bin alan jong'yn 2.5 Muzmin sakat serdara gomulen paralar.
Keza tolga ve eren transferleri +donk transferi hep planin parcasiydi. Kotu oyunculara milyonlari dokup bunlarin iki kalite ustu adamlari bu sene getirmeye basladilar.
Bu affedilemeyecek ama tadini cikarilmasi gereken bir durum. Iyi oyuncular gelmeli dursun veya x baskanin yapmasi gereken sey bu ama mayis ayindan sonra bu herif ve yonetimini sonsuza kadar hayatimizdan cikarmaliyiz.
Ha cok seviyorsa GsGayrimenkul'un basina gecsin

O degilde dursun basgan doneminde avrupa ligini alirsak adam efsane olacak :D

'Sözde Başkan' kısmını 'Büyük Başkan' olarak revize edelim diye düşünüyorum.

Başlığı '' Büyük Başkan'' olarak revize etmemi isteyenler like çöksün.

2,3 transfer yaptigin anda sana tapan transfer taraftari gibi degilim, allah belani versin, yakin zamanda istifani goruruz.

Karizma eksiği olması onu çok gerilere götürdü insanın övesi bile gelmiyor. Ama kulübü düzlüğe çıkaracak sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özbek: "Yapılan transferlerin bedeli, çok iyi hesaplanmıştır. İsterseniz imza parası diye belirtin, isterseniz maaşa ekleyin."

14 senelik o sampiyon olamama dönemini bilmiyorum ama benim gördügüm kadariyla su ana kadar gs tarihinin en kötüsü bu
canaydin veya polat döneminde bile yüzümüz gülmüstü bu yagli surat onu bile beceremedi
bu sezon son sansi büyük ihtimal sezonun sonunu göremez zaten
canaydin donemi daha beterdi emin ol

Aslinda geldiginden beri yapilacak transferler bu seviyede olmaliydi. Sezon icinde agizlarindan kacirdiklari bilerek kaybettik, yukaridan emir geldi kaybettik sozu herseyin kilit noktasi.
500bin alan jong'yn 2.5 Muzmin sakat serdara gomulen paralar.
Keza tolga ve eren transferleri +donk transferi hep planin parcasiydi. Kotu oyunculara milyonlari dokup bunlarin iki kalite ustu adamlari bu sene getirmeye basladilar.
Bu affedilemeyecek ama tadini cikarilmasi gereken bir durum. Iyi oyuncular gelmeli dursun veya x baskanin yapmasi gereken sey bu ama mayis ayindan sonra bu herif ve yonetimini sonsuza kadar hayatimizdan cikarmaliyiz.
Ha cok seviyorsa GsGayrimenkul'un basina gecsin

O boktan kadroyla bile şampiyon olabilirdik geçen sezon,hakemlerle biçtiler planın son halkası olarak da.

2 gündür dursunu yalamaktan usanmayanlarin gözleri,gomisin alacağı paraları görünce umarım açılmıştır.

Dursun,cenk ve tudor transfer filan yapamazlar.

Ne karizmalari
Ne isimleri
Ne başarıları
Ne de vizyonlari var.

1 liralık oyunculari 5 lira vererek getirip göz boyayıp zaman geçiriyorlar.

5 ay sonra bu başlık altında dursuna saydiranlari görmek GALATASARAY adına çok üzücü olacak ama her zamanki gibi yine iş işten geçmiş olacak.

Sürün yağlı surat!

Geri
Üst Alt