İki transferle bu herife başkanım diyenleri Allah ıslah etsin. Galatasaray taraftar profil seviyesi yerin altına indi. Ama böyleleri hakediyor.

Gonlumuzdeki Baskan mertebesine ulasabilmesi icin daha.coooook yolu var ,uc transferle olmaz bu is bu yil sonuna kadar ulke ici ve disinda takim basarili olacak,copleri temizleyecek,banka borclarini odeyecek biz de degerlendirmeye alacagiz taraftar olarak,bu da gecmis rezil yilin cezasi buna

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhandayla yapdigi basina toplantisi tam bi rezilikdi nasilda kasiliyo büyük is yapmis gibi ulan 8 mil. verdin
inanin bu oyuncularin maliyeti normal degil asiri paralar verildi hemde vergi cenneti olan bi ülkede yazik wallah sadece bi kac taraftari susturmak icin bu oyunculara imza paralarida verilmis bide 2 3 seneye kaca satmayi düsünyor acaba
sirf suanki tepkileri alsin diye yapilmis transferler ben sahsen basarisiz buluyorum ( maliyet olarak)

Her zaman her yerde daima ;

Dursun İstifa

4be9dd0514e47fb6fb5dae238522f288.jpg
Sneijder'i alacaklar diye hınç mı çıkarıyorsun reis ?

Sneijder'i alacaklar diye hınç mı çıkarıyorsun reis

O haberi bugün okudum. Bunu dün çekmiştim. İçime doğmuş demek ki adamlara 4 atmıştım.

Ayrıca bu fotoda hedef Sampdoria değil; Şeytan Ayrıntıda Gizli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünya yıldızlarını da getirsen Galatasaray tarihinin en rezil, en vasıfsız, en vizyonsuz, en yağlı başkanı olarak kalacaksın. 2 transferle sana başkan diyenlere denecek söz yok zaten. Aziz tayfa.

Dünya yıldızlarını da getirsen Galatasaray tarihinin en rezil, en vasıfsız, en vizyonsuz, en yağlı başkanı olarak kalacaksın. 2 transferle sana başkan diyenlere denecek söz yok zaten. Aziz tayfa.
Sen ciddi ciddi burda bu adama Başkanım diyenlerin ciddi olduğunu mu düşünüyorsun?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Böyük başkan yazdıracağız teker tekenize er yada geç :)
Şaka bjr yanada bu projeler ve birç konusu hal edip bide bu tür futbolda doğruya doğru politika izlemeye devam ederse efsane de olur. Buraları temizleyin o vakit rezil olmayalım :) Bu işler hiç beli olmaz vallahi.

Riva florya başarısızlık değil aksine şu dönemde büyük başarıdır Galatasaray 'ın üzerindeki ipotek kalkmıştır. Sadece faiz odemiyecek olmamiz bile elimizi rahatlatmıştır.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Napmış yani ekstra bir değer mi katmış rivaya, gayrimenkul ortaklığı kurup projeyi kendi mi üstlenmiş en basit ve kar marjı en az olan yolla projeden yüzde almış. Emlak konuta da %20 komisyon vererek. Daha kötüsü direkt satmak olurdu.

Napmış yani ekstra bir değer mi katmış rivaya, gayrimenkul ortaklığı kurup projeyi kendi mi üstlenmiş en basit ve kar marjı en az olan yolla projeden yüzde almış. Emlak konuta da %20 komisyon vererek. Daha kötüsü direkt satmak olurdu.
O dediklerini yapamazsın nerede yaşıyorsun sen. O kadar büyük inşaat şirketleri var onlarda daha mi iyi pazarlayacaksın yaptığın evleri işyerlerini filan. Ne paralar yenir kimler zengin olur bir düşün istersen. Yapilan antlaşma yeteri kadar iyi ve yüksek gelir getirici.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Riva ihalesi on nummara başarıyla sonuçlandı şimdiye kadar.
Daha da fazla kazanılır projeler yapıla bilinirdi ama bu bizim ülkede mümkün değil pek oluşan zaman kaybından zararlar.

Tahhh aysal hatta polat döneminde riva projesinin temelerini atmalıydık. Şu an ne o banka borçlarımız, ve bununla gelen faiz canavarımız olacakdı, nede dursun başkan olacakdı.

Yinede biraz geçikmelide olsa o faiz canavarını kapatık gibi sayılır çok büyük extra olaylar olmadığı süerçte.
Rakip yöneticiler tir tir titremeye başladı bile.
Unutmamak gerekir ki özelikle fenerin bizim aynı durumda borç konusunda ama heriflerin o borçu kapata bileçek hiç bir çıkış yolları yok kara hile para aktırmaktan hariç. 400-500 milyon dollar veya bence daha fazla olan borçuda öyle kara para aktırarak kapatmaları pek mümkün değil aslında da spk ya hiç bir şey acıklayamamaları insanı şüphelendirmiyorda değil.
Varsa bir hile uefa-ffp adamıdır yoksa madammıdır sormak gerekir o vakit.

Tinercilerin durumunu pek bilmiyorum. Mağlum adam yerine koyduğumuz yok pek onları :) okadar kötü olmasada onlarında ama borç sorunu mevcut ama yani. Boşuna ffp dikilmedi adamların başına herhalde.

Benim bundan sonra tek beklentim söz verildiği gibi tüzükde ki "zarar eden yönetim o zararı kendi cebinden karşılamalıdır" değişiklidir. Bu madde eklentisi çok önemli ilerisi için. Yoksa yarın birgün bu ultra zekalı yöneticilerimiz borcu aynı seviyelere taşımaya başara bilir.

Geri
Üst Alt