ulan bunu tribünde tekme tokat taraftardan dayak yediğini hayal ettim 10 sn mükemmel bir hissiyat vallahi

.
39f2cb26563931192cb7f911da8516c4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun başkan olduğundan beri içimde hızla büyüyen bir şiddet ve öfke var.

Kimden emir alıp bu kulübü bitermek için geldiyse şimdiye kadar görevini fazlasıyla yerine getiren çok başarılı bir insan.
tebrik ediyorum mükemmel bir iş ahlakına sahip. Her icraatında çok başarılı.

Kendisini oraya getirenlerin kafasında. Halk düşmanı bir hükümetin uzantısı. Şaşırtıcı değil.
Senden ala Halk düşmanı mı olur.Burası serserilik yeri değil, git siyasi şovunu başka yerde yap.Ben RTE yi seviyorum ve Galatasaraylıyım var mı itirazın.
Ergen atarı yapıpta savcının karşısında kekemeye bağlama akıllı ol.Adam gibi yorumunu yap.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senden ala Halk düşmanı mı olur.Burası serserilik yeri değil, git siyasi şovunu başka yerde yap.Ben RTE yi seviyorum ve Galatasaraylıyım var mı itirazın.
Ergen atarı yapıpta savcının karşısında kekemeye bağlama akıllı ol.Adam gibi yorumunu yap.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aferin sana. Savcı mavcı. Hayırdır tehdit mi ediyorsun? Burası Galatasaray Forumu kardeşim. Defol git buradan, sen siyasetini başka yerde yap mümkünse.

Dursun başkan olduğundan beri içimde hızla büyüyen bir şiddet ve öfke var.

Aynen. Pasifist bir insandim normalde ama artik bundan iyice uzaklasiyorum.

Bir gün cinnet gecirip sokakta hic bir sucu olmayan bir Almani tokat manyagi yapacagim bu gidisle.

elbet bugünler bitecek seni adi herif. şimdi senin borun ötüyor olabilir ama gerçek Galatasaray taraftarı bunu unutur mu sandın? Sen ki adın her hatırlandığında, ana avrat sövüleceksin... Bundan yıllar sonra bile şanlı Galatasaray tarihinin adını lekeleyen adi bir herif olarak kalacaksın, buna mahkumsun... İSTİFA !!!!!!!!

Keşke zamanında çıkamasaydın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyice soytarılığa büründü.
Taraftar dışında kimse de bir şey demiyor bunun soytarılıklarına.
Pilavcı moruklar memnun, yarın kongre olduğu zaman birinci dünya savaşı hatıralarını anlatırlar sırayla pilav partisinden önce.

Geri
Üst Alt