a9b9bc02255369b7b3e6ccaee67f3149.jpg

Aziz Yıldırım-Fikret Orman ya da herhangi bir Galatasaray düşmanı birini getirseniz şu kulübe başkan olarak adam utanır bu kadar kötü yönetmeye.Galatasaray düşmanlığım belli olmasın diye icraatler yapar bişeyler yapmaya çalışır başarılıymış gibi gösterir kendini,kulübü.Galatasaray tarihinin en vizyonsuz en kötü en yalancı en iş bilmeyen kulüp değerlerini yerlere seren başkanı olarak daha 2 senede tarihe geçmeyi başardı.Bu adamı seçenler de ibra edenler de gitmesi için hiç bi girişimde bulunmayan insanlar da bu herife ses çıkarmayan biz taraftarlar da hepimiz suçluyuz.böylesine aciz bi insanı (!) hala başkanlık koltuğundan oturttuğumuz için utanmamız gerekli.Türkiye'nin en büyük kulübünün bir tane kendini bilmez hain tarafından bu hallere getirilmesine göz yumduğumuz için kendimden utanıyorum ben elimden bişey gelmediği için.Tek yapabildiğim şey bu dursun denilen karaktersiz herif gidene kadar gönülden desteklediğim takımımın ürünlerini hiç bir şekilde almayacağım maçlarına gitmeyeceğim digitürk üyeliğimi yenilemeyeceğim kısacası bu dursun denen adam kaldığı müddetçe taraftarlık vazifelerimin hiç birini yerine getirmeyeceğim.

başkan artık su transferlerı yapsan dıyorum?

şike yapıp öyle gidecek.

Gecen sezon bir pislikler dönmüs olabilir diye korkuyorum.

Nasuhi Sezgin: Bizim takım zaman zaman bir takım puanları bilerek kaybetti. Başka taraflardan gelen telkinlerle kaybetti
güzel örnek. zaten herhangi bi yaratık istemeden tesadüfen vs bir kuruma kulübe bukadar kötülük yapamaz. bu herif şike muhabbetine bizide resmi olarak katacak sonra defolup gidecek.

güzel örnek. zaten herhangi bi yaratık istemeden tesadüfen vs bir kuruma kulübe bukadar kötülük yapamaz. bu herif şike muhabbetine bizide resmi olarak katacak sonra defolup gidecek.
Bi o kaldı zaten yaşatmadığı bir de küme düşürmesi.

sent via GSC

Insallah sneijderin gidisi taraftarin artik dirilisi anlamina gelirde dursun ve ekibine her yerde protesto ederler

bizi üzdün gece gündüz takip edenleri yüzüstü biraktin, dilerim tez vakitde o nefesin kesilir!

Geri
Üst Alt