Sneijder konusunda bundan 10 sene sonra acı çekeceksin..

Hain başkan olarak anılacaksın
Başarısız
Galatasaray tarihinin en kötü başkanlığına adaysın.
Sezon başından şampiyonluk kaybeden aptal bir başkan olarak tarihe geçiceksin.

Hayatimda bir cok defa yanlis karar almis veya yanlis karari desteklemis birisi olarak daha secilmeden once dahi bu herifi desteklememis ve secimi kazanmamasin istemis grup arasinda oldugum icin gururluyum

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

image.webp
Ikinci harfleri birleştirin demiş Haluk Levent

30 milyon taraftar içinden seni isteyenlerin saysı %1 falan be

onlar da senin sucuğunu yiyen ultravesti grubu

ne gurursuz adamsın ya

bu taraftar senin suratına daha kaç defa tükürecek

suratındaki 5 kg yağa güveniyorsun sanırım

Otelinin önünde protesto yapılsın en ön sırada olacağım yapsak şöyle bir organizayon ne güzel olur

Sneijder konusunda bundan 10 sene sonra acı çekeceksin..

Hain başkan olarak anılacaksın
Başarısız
Galatasaray tarihinin en kötü başkanlığına adaysın.
Sezon başından şampiyonluk kaybeden aptal bir başkan olarak tarihe geçiceksin.

Aday mi? O tarihin en cibiliyetsiz, en yalanci, en beceriksiz baskani oldu bile.

Dünya üzerinde hayattayken cehennemi yaşaman dileğiyle.

daha önce kimseye içten beddua ettiğimi hatırlamıyorum ama senin ve tudorun abv. sen galatasarayın içne sokulmuş bi hainsin bunu bikez daha kanıtladın

Selamin aleykum
Aleykum selam
Bursa cocugu
Dursun ozbek. Dursun Ozbek oleeey.

dün aksam cezali oldugumdan dolayi yapamadigimi bu aksam yapacam. Hele dur bekle sen, yemin etmistim yapacagimi, dolsun suralar bi

Ulan sana olan nefretim kinim dünya üzerinde hiç bi insana olmamıştır ya.Ölsen gram üzülürsem adam değilim.Takımını seven insanlara 2 senedir yaşattığın üzüntüler umarım yakında senden çıkar.Bu kadar beddua bu kadar ah aldın şu güzel insanlardan.Umarım işlerin iflas eder yoksulluk içinde kendi bokunda boğularak ölürsün.Şu cümleleri bana yazdırman bile insanlığımdan çıkarıyo beni.Yazdığım şeyler utanılacak şeyler ancak bizi bu duruma getiren kendisi oldu.Umarım kısa zaman içinde kurtuluruz senden ve senin gibi beyni olmayan liselilerden.
Gideceğin güne kadar her gün beddua okuyacam burda.
Allah cezanı versin senin.

Son düzenleme:
verin imza defolup gitsin o zaman

DEwKGDlXkAAk4Q7.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt