Başlığın adının, "Yağsurat" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

İğrençsin olum
Elde ki adamları yolladın beyinsiz herif yerlerini doldur bari.
Takımı ptt kıvamına getirdin
Allah belanı versin.

kulübün resmen içine ettiler. pas yapacak, orta acacak, şut çekecek adam kalmadı.

Bu adam klubun son 10 seneki tum ilerlemelerini geri cevirdi , polat donemindeki rezil sportif duruma karsin biraz duzeltilen ekonomik yapiyi bozdu , aysal donemindeki mali agir yukun karsiliginda elde edilen ssportif basariyi da bitirdi

yani canaydin donemine benzetti ama o donem edilen zararlarda pasta kucuk oldugundan rakamlar boyle can yakmiyordu , ayrica ama oyle ama boyle 3 seneye serpistirilen 2 sampiyonluk da vardi

bu adamdan tamam kurtulacagiz da bir daha takim yenileme hamlesi yapacak maddi durum da yok

bari sampiyonluk vs olmuyorsa avrupa seruvenine ucundan tutunalim dedik temmuzda ondan da olduk , futbola degil baskete bakalim opsiyonumuz da yok

sutopunda bile seneler sonra sampiyon olamadigimiz sene oldu bu yonetimle

Galatasaray tarihinin en kotu en rezil baskani supesiz. Adnan Polati acik ara gectin aferin sana Dursunyo. Tum camianin icine ettin, koylu guzeli Dursun

Bu adam başkanken iyi oynadığımız maç sayısı bile 3 falandır herhalde futbol da izleyemiyoruz.

Umarım en ağır ve sert şekilde gider bu kulüpten ve kapısından da giremez.

Galatasaray'a en büyük zararı veren kişiler listesi yapsak ilk sıradan girer.

dursun u bir kisilik olarak gormektense kongrenin caresizligi olarak gormek lazim , bir anlayis olarak gormek lazim

belki yanilirim , yanilmayi da isterim ama dursundan sonraki baskanin farkli olacagini dusunmuyorum

belki saha ici degil ama baskan terim olursa , yani o kademede yer alirsa bir ihtimal klubun yapisal sorunlarina nester vurabilir ,aksi takdirde ben klupte en sevilen adam da gelse bu yapiya mudahale edemeyecegini dusunuyorum

Dursun bu suratla hala yaşıyorsa ,içimizde ki gerçek Galatasaray'lılığı öldürdüğündendir.

def olup gittiğin gün bayram,kaldığın her gün hüsran

Allah belanı versin tursun başgan

bundan bi kac ay önce demisdim bu sezonda rezalet gecicek diye
istifada etmicek bakin görün seneye kadar durcak
benim korkum bunu liseli tayfasi tekrar sectirir mi olur mu olur yok kendini düzeltiyo hatalarindan ders aldi diye bi kac sucuk ekmek filan yapabilirler yani

yapilan transferlerin hic biri izlenmis oyuncular degil bakin tekrar söylüyorum managerlerin önerisiyle alinmis oyuncular kulüpleri bunlari zaten satmaya yer ariyodu bunlarda sazan gibi atladilar
sirf taraftar susun diye basardilarda ben demisdim isterse messiyi getirsin bu adamin yapdigi her transferi her progeyi protes ediyorum kabul etmiyorum cünkü adamin futbol bilgisi sifir visyonsuz acincak durumda
aksamlari nasil uyuyo merak ediyorum kulübü 3 senede ne hale sokdu bu sürec hamza hamzaoglunun takimin basina getirisiyle basladi orda biz geriye gittik
herkes elinden geleni yapsin imzami toplaniyo ne yapiliyosa ben herseye destek olmaya hazirim ama bu adam gitmeli!!!

tarihimizde dusuk butceli oldugumuz donemler, vasat takimla mucadele ettigimiz zamanlar oldu, olabilir.
Ancak bu herif oyle bir is basardi ki, hem essek gibi para oduyoruz hem de 5 para edecek bir tane futbolcumuz yok.

tarihimizde dusuk butceli oldugumuz donemler, vasat takimla mucadele ettigimiz zamanlar oldu, olabilir.
Ancak bu herif oyle bir is basardi ki, hem essek gibi para oduyoruz hem de 5 para edecek bir tane futbolcumuz yok.

Aslında dananın kuyruğunun koptuğu yer burası.Dese ki para yok,transfer de yok altyapı ağırlıklı genç bir kadroyla çıkacağız.En azından tutarlı bir yaklaşım ortaya konmuş olur.Hem hayvan gibi maaş ödüyoruz hem de hiçbir başarı yok bu sıkıntı.

Adnan polattan beter biçimde kovulması lazım,tekme tokat kulüpten atılması lazım ancak "bizim olsun da kulübü yerin dibine batırsa da olur" mantığındaki liseli hainler oldukça bu dediklerim hayalden öteye gidemeyecek. Dursun falan hikaye,liseli kanseri bu kulüpten sökülüp atılmadan bir halt olmaz.

3 senedir diyorum bir gün birisi cinnet gecirip buna cok pis saldiracak. Dün buna büyük bir adim daha yaklastik.

Ne yalan söyleyeyim bunun dayak yemesini cani gönülden istiyorum.

Penaltı sonra dursuna sövüp stattan çıktım. Eve nasıl döndüm anlamadım. Kafam 1 milyon oldu. Ulan heifer 7 metrelik kaleyi tutturmıyor Kaleciler kova ama bizimkiler kazma

Sevgili Dursun dün yine bizi çıldırtmalara doymadın. Ilk maç sonu yol kazası dedin ee ne oldu. Bize daha ne hain planlar yapacan.

Tudoru göndereceksen kendinde gideceksin. Ha gitmiyorsan tudor yerinde dursun.

Son düzenleme:
Kaç yıllık üyeyim daha ceza almadım. Şu gavatın başlığını her gördüğümde girip küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. İlk cezamı şu çapsız yüzünden alacağım büyük ihtimal.

sans kelimesine inanmam ama hadi denk gelme diyelim , o da bu dursunla son raddeye geldi negatiflikte

mesela ostersunds un cikmasi , liglerinin tam ortasinda olmasi , bir sonraki turdaki takimin daha ekmek olmasi , bjk macinda hic bir sekilde maglubiyetin hakedilmemesi ama abuk bir bilardo sekmesi topla yenilmemiz ,fb macinda dk 90 kazma senerin calimi ,tek pozisyon tek gol , 3 nculuk oyle gitti , bir tur sonra baslayamadik

ilk macta yenilen ikinci sacma gol , bu macta ,hani gitse 0-0 bitse elense anlarim , tek pozisyon , herkes carole ciksin derken cikti , onun yerine solu kontrol ederken ahmetin hatasi ve penalti

yani bakiyorum neresinden tutsam bela da dagilmiyor .. daha kotusu olamaz dedikce oluyor

Dayak yemeli dedikçe olur mu öyle diyordun bu millet dursuna 2 senedir boşuna bilenmedi

Geri
Üst Alt