Yüksek sesle hâlâ ISTIFA diyorum.

sent via GSC

lale misin?bu kadar millet bu sene başkanı övmüş beni mı buldun sataşacak.eğitim şart diyorsun da hayırdır atomu mu parçalıyorsun evde?
Git lan azizin poposunu yala tam şikeci taraftar profiline sahipsin olmaz olsun böyle Galatasaray'lılar. Boşuna eğitim şart demiyorum. Günlük yaşıyorsunuz günlük

Eğitim şart

muhatap olma ne saçma adamsın.Allah aşkına şu yazdığını oku birazcık zeka parıltısı görüyormusun?sanane lan günlük haftalık saatlik yaşarım sananee..
Git lan azizin poposunu yala tam şikeci taraftar profiline sahipsin olmaz olsun böyle Galatasaray'lılar. Boşuna eğitim şart demiyorum. Günlük yaşıyorsunuz günlük

Eğitim şart

bırakın sözde başkan olmayı efsane başkan olma yolunda emin adımlarla ilerliyor !! büyük başkan dursun !!! böyle bir kadroyu kuran başkan romayı yaksa affedilir !!!!!

Efsane baskan. Unal reyisin citasini yukseltti.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yanlış zamanda Dursuncu oldun Cevat reis.
dengetör zamanı olacak halim yoktu sanırım :hat: ben neticeye bakarım haticeye değil !! gs armasını kim yüceltirse benim efsanem o olur !! mesela seneye uefa dan ffp tokadı yersek bir anda yine değişirim !!! neden hesap edilmedi bütçe diye ! ben taraftarım doyumsuzum

Gitmeli gidecek de yerine kim gelecek.
İhale den dolayı destek çıkayım mı düşünmüştüm. Son rezaleten sonra hiç bir yönetici başarısını görmüyorum. Transfer işleri yöneticilik başarısı olarak kabul görmüyorum görmedim görmeyeceğim de. Ucuz cahil milletin kanacağı manipulatif bir uygulamadır.

dengetör zamanı olacak halim yoktu sanırım :hat: ben neticeye bakarım haticeye değil !! gs armasını kim yüceltirse benim efsanem o olur !! mesela seneye uefa dan ffp tokadı yersek bir anda yine değişirim !!! neden hesap edilmedi bütçe diye ! ben taraftarım doyumsuzum

Nazifoğlu zamanı olabilirdin.

yabancı sınırı olmasa Ünal Aysal bundan çok çok daha iyisini kurardı. Riva'dan gelen para,Bruma'nın satılması, geldiği sene 4.yıldız ve CL'ye direkt gidiş.

Sene sonu 102 puan toplayıp şampiyon da olsak İSTİFA. Ben çok daha vizyoner isim istiyorum.

Geri
Üst Alt