Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Git lan azizin poposunu yala tam şikeci taraftar profiline sahipsin olmaz olsun böyle Galatasaray'lılar. Boşuna eğitim şart demiyorum. Günlük yaşıyorsunuz günlüklale misin?bu kadar millet bu sene başkanı övmüş beni mı buldun sataşacak.eğitim şart diyorsun da hayırdır atomu mu parçalıyorsun evde?
Git lan azizin poposunu yala tam şikeci taraftar profiline sahipsin olmaz olsun böyle Galatasaray'lılar. Boşuna eğitim şart demiyorum. Günlük yaşıyorsunuz günlük
Eğitim şart
bırakın sözde başkan olmayı efsane başkan olma yolunda emin adımlarla ilerliyor !! büyük başkan dursun !!! böyle bir kadroyu kuran başkan romayı yaksa affedilir !!!!!
dengetör zamanı olacak halim yoktu sanırımÇok yanlış zamanda Dursuncu oldun Cevat reis.
ben neticeye bakarım haticeye değil !! gs armasını kim yüceltirse benim efsanem o olur !! mesela seneye uefa dan ffp tokadı yersek bir anda yine değişirim !!! neden hesap edilmedi bütçe diye ! ben taraftarım doyumsuzumBiliyoruz yoruldu, kimi zaman yalniz kaldi ama bu dava sensiz olmaz baskanimÇok yanlış zamanda Dursuncu oldun Cevat reis.

dengetör zamanı olacak halim yoktu sanırımben neticeye bakarım haticeye değil !! gs armasını kim yüceltirse benim efsanem o olur !! mesela seneye uefa dan ffp tokadı yersek bir anda yine değişirim !!! neden hesap edilmedi bütçe diye ! ben taraftarım doyumsuzum
Evet cahil her zaman haklıdırmuhatap olma ne saçma adamsın.Allah aşkına şu yazdığını oku birazcık zeka parıltısı görüyormusun?sanane lan günlük haftalık saatlik yaşarım sananee..
Evet cahil her zaman haklıdır
Eğitim şart
:nargile::gsbayrak:tam keyiflenmişken yorma beni ne olursun sarpercim !! kurulan mükemmel kadronun tadını çıkaralım hep birlikteNazifoğlu zamanı olabilirdin.
:nargile::gsbayrak:tam keyiflenmişken yorma beni ne olursun sarpercim !! kurulan mükemmel kadronun tadını çıkaralım hep birlikte