Gitmeli gidecek de yerine kim gelecek.
İhale den dolayı destek çıkayım mı düşünmüştüm. Son rezaleten sonra hiç bir yönetici başarısını görmüyorum. Transfer işleri yöneticilik başarısı olarak kabul görmüyorum görmedim görmeyeceğim de. Ucuz cahil milletin kanacağı manipulatif bir uygulamadır.

Benim lafima geldin yani sonunda.

Demistim sana bunun yaptigi hic bir isten hayir gelmez diye, en nihayetinde de öyle oldu Riva dan büyük kazik yedik.

Benim lafima geldin yani sonunda.

Demistim sana bunun yaptigi hic bir isten hayir gelmez diye, en nihayetinde de öyle oldu Riva dan büyük kazik yedik.
Maalesef de bunun böyle olacağını kimse bilmezdi ama can . Yaklaşık 600 milyon TL zarar oluşacak resmen :(
Neyse ihale konusunu düşündükçe moralim bozuluyor zaten. Millet transferlere seviniyorken moral bozmayalım

Keyfini ancak şampiyon olursak çıkarırım.Çok temkinliyim son senelerde flaş/maliyetli transferlerle başarılı olan takım yok gibi bir şey.
yok bu sefer yapılan tüm transferler bilinçli işçi yıldızlar aldık artist topçu yok bu kadro ligi dümdüz eder kafanı yorma yeter ki allah sakatlık vermesin gerisi kolay

Dursun istifa yaptığı tek iyi şey tudoru göreve getirmek oldu onuda taraftar zorlamıştı zaten 2 yılda yaptığı kebazelikleri unutmadık 3 yıl daha görevde kalması intihar olur yapılan transferlerde sadece onay verdi diye dursunu övmeye gerek yok tudor ve cenki övün övecek birilerini arıyorsanız bu cenabet herifin eli olsa imkanı yok böyle transferlerin ilk 2 yılda çok iyi gösterdi.

İki yıl boyunca bize çektirdiklerine En çok biz sövdük eleştirdik ama "Sözde" ibaresini de yine biz kaldıralım. Bu Dursunu affettik anlamına gelmesin. Yine Dursun istifa ama kendimize yakışanı yapalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adim gibi eminim bu sene sampiyon olursak insanlarin büyük bir bölümü tarihin en büyük U dönüsünü gerceklestirip Dursun'un secimde tekrardan baskan olmasini isteyecek "artik bu isi anladi, hem sampiyon da olduk bir sansi hak ediyor" diyecekler.

Iste o gün bittigimiz gün olacaktir.

hatasını anlayıp işlerin iyi gitmesini sağlayan adama eyvallahımız var. böyle devam eder umarım.

Bu sene verdigi tüm kararlar dogru

Adim gibi eminim bu sene sampiyon olursak insanlarin büyük bir bölümü tarihin en büyük U dönüsünü gerceklestirip Dursun'un secimde tekrardan baskan olmasini isteyecek "artik bu isi anladi, hem sampiyon da olduk bir sansi hak ediyor" diyecekler.

Iste o gün bittigimiz gün olacaktir.
Hatta şimdiden değimdiğim U dönüşleri gerçeklemiş küçük bir kesim de. Yazık.

sent via GSC

Hatta şimdiden değimdiğim U dönüşleri gerçeklemiş küçük bir kesim de. Yazık.

sent via GSC

Bana kalırsa Dursun Özbek'in yapması gereken bu sene açık ara şampiyon tamamlayarak geçtiğimiz 2 sene yaşanan rezilliklerden dolayı taraftara bir özür borcunu ödemek ve sene sonu yapılacak seçimde aday olmayıp iyi hatırlanmaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız Dursun gittikten sonra yerine Ahmet Özdoğan falan gelmez umarım. O mal herif eldeki tüm kadroyu dağıtıp takımı çöplerle doldurur. Vizyonlu bir başkan gelmesi dileğiyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadroya göre yorum yapacak halimiz yok.

Defolup gideceksin.

Geri
Üst Alt