Bana kalırsa Dursun Özbek'in yapması gereken bu sene açık ara şampiyon tamamlayarak geçtiğimiz 2 sene yaşanan rezilliklerden dolayı taraftara bir özür borcunu ödemek ve sene sonu yapılacak seçimde aday olmayıp iyi hatırlanmaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acikcasi gecen sezon gibi haklarimizi savunmazsa bariz bir sekilde hakkimiz yeniliyorken bu sezon da sampiyon olamayiz.

Seni Dursun başganımın safına davet ediyorum

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ölürüm de onun safina gecmem.

bfaeb8f9ba7a3ceb15eba24b426cc2d0.jpg

Qarismaya bak beee

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Dursun Özbek laneti"

Oynatamadığı Grosskreutz'un burnu, alamadığı Acerbi'nin ayağı kırıldı. Sigthorsson kayboldu. Teste soktuğu Tiote vefat etti. Eşim Beşiktaşlı dedi BJK UEFA'dan elendi, Ahmet Çalık'ı aldı İlhan Cavcav vefat etti, Belhanda'yı aldı kulüp başkanı öldü,
Chedjou'yu başakşehir'e sattı adam sakatlandi sezonu kapadı
Semih'i Sparta prag'a sattı ayak bileği kırıldı
Lucesku yu almak için romanya ya gitti romanyada 4.2 deprem oldu
Sevilla ya sattığı carole kör çıktı
Asamoah'ı almak istedi vermediler chiellini 1.5 ay Spinazzola ise 2 ay gecirdigi sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalacak...

Son düzenleme:
Dursun hep istifa et dedim son dönemde hepimizi züt ettin. Umarım yıllarca züt edip başarıdan başarıya koşturursun takımı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya çok sağlam bi iletişim danışmanı tutmuş ya da yıllardır basurmuş da ameliyat olmuş kurtulmuş. (Kayyum iddialarımda tek adım geri gitmiş değilim, sadece şaka)

Demekki insan azmedince, çalışıp kendine çeki düzen verince, herşeyi öğrenebiliyormuş. Bu adamın ilk halini ve şimdiki haline bakıyorum konuşmasından tut giyimine kadar. Duruşuna kadar özgüvenine kadar farklı.

Evet beyler, yaptigi transferler sebebi ile degil ama bir Galatasaray Baskaninin yapmasi gerektigi gibi, cikip bu kulübe zarar verecek olan bir konu hakkinda, yabanci kurali hakkinda ve yabanci kuralini dolayli yollardan bizim üzerimizden yürütmeye calisanlara net mesajlar verdigi icin artik sözde Baskan ibaresi kaldirilmali.

Yinede, yeniden, yasatilan iki rezil sene sebebi ile, ISTIFA!

Sözde kelimesini kaldırıp hain kelimesinin koyulmasını talep ediyorum.Dile kolay 2 senemizi heba edip,Florya ve Riva'yı hükümete peşkeş çekmiştir.

Bugün zaman zaman Ünal Aysal vari konusmalar yapsa bile davamizdan vazgecmek yok.

Yeniden ve yüksek sesle: ISTIFA

Furkan Korkmaz ciddi manada diyorum, sözde başkan ibaresi kaldırılmalı. Son dönemki konuşmaları, hareketleri ve başarılı geçen transfer sezonundan sonra en azından bunu haketti.

Bugün zaman zaman Ünal Aysal vari konusmalar yapsa bile davamizdan vazgecmek yok.

Yeniden ve yüksek sesle: ISTIFA

Ünal Aysal gib konuşup iş yaparsa sıçtık demektir. GS batar. Birdaha -48m euro lara giremez bu takım. İstifa konusunda kararımız nettir. Taki bu çizgisini birkaç yıl devam ettirene kadar.

Geri
Üst Alt