Bugün zaman zaman Ünal Aysal vari konusmalar yapsa bile davamizdan vazgecmek yok.

Yeniden ve yüksek sesle: ISTIFA

Bunu 'dava' haline getirmen zaten başlı başına bir sorun.Bu sosyal/siyasal bir görüş değil neticede.Galatasaray'a katkı sağlayan kalır sağlamayan gider.Önceden sövdüm saydım geri adım atmamalıyım doğru bir düşünce değil.Dursun'dan bağımsız genel konuşuyorum.

Kendisine bu transfer döneminde teşekkür etmeyi çok görmeyelim renkdaşlar.

Ünal Aysal gib konuşup iş yaparsa sıçtık demektir. GS batar. Birdaha -48m euro lara giremez bu takım. İstifa konusunda kararımız nettir. Taki bu çizgisini birkaç yıl devam ettirene kadar.

Demin Dursun'un borcu kapatacagini demistin, simdi de Ünal Aysal batirdi diyorsun. Tamam ben anladim seni. 1+1=2.

Demin Dursun'un borcu kapatacagini demistin, simdi de Ünal Aysal batirdi diyorsun. Tamam ben anladim seni. 1+1=2.

Ünal Aysal takımı yokuşa sürüp bıraktı. Dursun da aşşağıdan ittirmeye çalışırken yukarı sıçtı batırdı. Sonra akıllandı bi vinç yardımıyla takımı yukarı çekti.

Bunu 'dava' haline getirmen zaten başlı başına bir sorun.Bu sosyal/siyasal bir görüş değil neticede.Galatasaray'a katkı sağlayan kalır sağlamayan gider.Önceden sövdüm saydım geri adım atmamalıyım doğru bir düşünce değil.Dursun'dan bağımsız genel konuşuyorum.

Siz nasil Ünal Aysal ilk 2 yili iyiydi sonra kötüydü batirdi etti falan diyorsaniz benim ki de ters orantili aynisi. Dursun'un ilk 2 senesi fiyasko, simdi ise hala bir basari yokken yok adam iyi yolda falan demenin manasi nedir. Sampiyon olursak bunlari konusur ederiz. Daha hala hic bir basari yok elimizde. Bu kadar para harcadik sampiyon olamazsak borcun ne hale gelebilecegini az cok kestirmek zor olmamali.

Bu adam gitmeli. Sampiyon olursak bile gitmeli. Adim gibi eminim buna sampiyon olursak millet "ama bir sansi daha hak ediyor yaa" diye haykirmaya baslayacak.

Sözde değil özde başkandır kendisi. Gerekli değişiklik lütfen yapılsın artık.

Aynen özde başkan
Gün içinde bi sürpriz olmazsa 7 milyon euroya yakın parayı çöpe atmamızın müsebbibidir.

Sözde ibaresinin kaldırılması gerekir. En azından bunu hakediyor. Böylesine kenetlenmişken huzursuzluk yaratmaya çalışanlara taviz vermeyin. Şu ortamda istifa diyenin pek aklı selim davranmadığı aşikardır.

Sözde ibaresinin kaldırılması gerekir. En azından bunu hakediyor. Böylesine kenetlenmişken huzursuzluk yaratmaya çalışanlara taviz vermeyin. Şu ortamda istifa diyenin pek aklı selim davranmadığı aşikardır.
Istifa denilmesinin sebebi son iki sezon yasattiklari.
Bunlar kurulan güzel bir kadro ile unutulacak seyler degil.

Istifa denilmesinin sebebi son iki sezon yasattiklari.
Bunlar kurulan güzel bir kadro ile unutulacak seyler degil.
O dönemde biz de istifa çağrılarına destek verdik. Ama istifa edilmedi ve şuan gelinen noktada istifa seslerinin yükselmesi en başta Galatasaray'a zarar verir. Kişisel düşünmeyin, bütün resme bakın.

O dönemde biz de istifa çağrılarına destek verdik. Ama istifa edilmedi ve şuan gelinen noktada istifa seslerinin yükselmesi en başta Galatasaray'a zarar verir. Kişisel düşünmeyin, bütün resme bakın.
Zaten bütün resme bakiyoruz ve bu bütün resmi mahvettigi icin Istifa etmeli diyoruz.

Riva ve florya ihaleleri sonuçlanana kadar 'sözde' olarak olarak kalmalı.Bu transfer dönemindeki gibi bizi şaşırtırsa 'özde' veye 'gözde' olarak değiştirilebilir.

Zaten bütün resme bakiyoruz ve bu bütün resmi mahvettigi icin Istifa etmeli diyoruz.
Her neyse ben anlatmak istediğimi aktardım diye düşünüyorum. Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Dursun Özbek o dönemde başarısızdı evet bunda hiç bir şüphe yok. Bu yaptıklarıyla o başarısızlıklarını örtbas edemez. Hepsine eyvallah ama mevcut durumda başarılı olduğunu da kimse inkar edemez. Realist düşünüyorum ve taraftar desteğini arkasına almış böyle güzel bir takım kurulmuşken istifa diye bağırmak ne kadar doğru olabilir ?

Sözde başkan yazısını kaldırın kardeşim siz kimsiniz benim başkanım hakkında ileri geri taglar oluşturuyorsunuz ????

Geri
Üst Alt