Maalesef bu işler böyle.2.5-3 sene sonra yine diyeceğiz ne oldu da bu hale geldik,ne güzel top oynuyorduk şampiyon oluyorduk niye 4. 5. oluyoruz?

Katılmıyorum buna, bence süreç yönetimini iyi yapamadık başarılardan sonra ve Hamza dönemi çöküşün başlangıcı oldu. Öyle yarışa girip de kaybetmişliğimiz yok yani ortada.

Bu kadro da başarılı olursa gelecek planlamasını şimdiden yapmak lazım.

f2873e2e6b6e063e09da4b3aadc7a8e3.jpg

Katılmıyorum buna, bence süreç yönetimini iyi yapamadık başarılardan sonra ve Hamza dönemi çöküşün başlangıcı oldu. Öyle yarışa girip de kaybetmişliğimiz yok yani ortada.

Bu kadro da başarılı olursa gelecek planlamasını şimdiden yapmak lazım.

2015-2016 için haklısın ki,o dönemde de sportif açıdan kulüpten tamamen kopuk,taraftarı tınlamayan bir yönetim vardı.Bu acemilikten midir yoksa yukarda yazdığımdan mıdır bilemiyorum tabi.Kulübün maddi imkanları da etken olabilir bu konuda.Ancak geçen sene ne zaman yarışa dahil olmaya veya yarışta atak yapmaya kalksak kaybettik.Galatasaray gibi 'winner' ruhlu bir kulübe hiç ama hiç yakışmayan mağlubiyetler aldık,bazılarında hakemler de tüyü dikti.Böyle sezonlar yok değil,misal 2004-2005'te de çok kötü kayıplar oldu ama bu kadar çok kritik maç kaybedilen bir sezon hatırlamıyorum yakın tarihte.Bence kulüp geçen sene ciddi manada 'isteseydi' şampiyon olabilirdi oynadığımız o uyuz futbola rağmen,bunu sallıyor musun argümanın ne diyecek olursak Nasuhi Sezgin'in açıklamalarını referans alırım Antalya maçından sonraki.Buna ek olarak Riva oylaması için Nazifoğlu,evet kararı çıkmazsa takım kötüye gider bundan etkileniriz demişti.Yenilgisiz,liderle aynı puandaydık 7. haftada bu açıklamayı yaptığı zaman.Evet çıktı ama o günden sonra da belimiz doğrulmadı,hep kötüye gittik geçen sene.Buna ek olarak Bjk lehine hakem hatalarını da hepimiz gördük burada.Hadi bizi geç,adam gibi bir hakem yönetimi olsaydı en kötü ihtimalle Başakşehir olacaktı şampiyon.Hakemlerin bu kadar çok skora etki ettiği başka sezon yok yakın tarihte.Geçen sezon Bjk öyle veya böyle şampiyon olacaktı bana göre,ki oldu da kısaca.

Dursun Özbek = Yumurta kapıya dayanınca çalışmayı akıl eden Türk insanı

1 sene sonra hatta bırak 1 seneyi 3-4 ay sonra sacmalayacaginin zerre garantisi var mı? Bu güveni veriyorsa sözde değil özde başkan da deriz.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Özbek: Galatasaraylılar sözüm hepinize; İyisi kötüsü ile aynı yoldan gidiyoruz. Başarı geldikçe saldırılar arttı. Birleşmeliyiz.

Dursun Özbek: 2.5 senedir beni eleştiren, eksik yönlerimi anlatıp üstüme gelen herkese kalpten teşekkür ederim. Bana doğruları gösterdiler.

Dursun Özbek: Bana karşı bu derece ağır eleştiriler olmasa belki de gerçekleri göremezdim. Bu eleştirileri yapanların payı çok büyük.

Dursun Özbek: Bize saldırılar arttı. Saldırın saldırın biz hazırız. Problem yok. Gelin üzerimize gelin.

Dursun Özbek: Gerçekleri gördüm. Değiştim. Yanlış bir yoldan gidiyormuşuz.

dursun-ozbek-215.jpg

Sözde başkandan özde başkana dönüşmek üzere, bakalım ne olacak merak ediyorum.

Gayrimenkul ihalelerinin sonucu lehimize olursa ancak o zaman özde başkan derim kendi adıma.Dursun'u erkenden övenin başı her zaman yanar. :asd:

Inanilmaz aciklamalar. Umarim sadece bir daha secilmek icin taraftara oynamiyordur.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu meseleye hep degindik , sozde ozde meselesi degil

tum yonetimler , ozellikle de 3 buyuklerde bir karar verilmesi gerekiyor

A plani : kucuk oynanir , seyirci memnun olmaz , gelirler duser ama risk azdir ve amac , buyuk paralar harcayip batiran diger kluplerin hatalarindan istifade etmektir , bu tip yonetimler sevilmez , ornek polat , canaydin , dursunun ilk zamanlari , bunu yaparlar cunku yapilan harcamalarin geri donusu olmazsa klubu batirana cikar adin

B plani : diger yontemdir , sevilen plandir , uzun donemli ve maliyetli alimlar yapilir , ciddi riskler ustlenilir ama basari olasiligi artar , paranin geri donusu hizlanir , ama bu hic bir zaman 3 harcadik 5 kazandik seklinde olmaz , zarar azalabilir diyelim ya da bir basari kulturu insa edilir , riski ise , her zaman bu seneki gibi hizli uyum saglanamaz , tonla para harcanir ve geri de donmez cunku basari gelmeyebilir

en net ornekler portekiz ceteli bjk , fb nin bir cok senesi , bizim fb nin son sampiyonlugundaki senemiz gibi

dursunun son 6 ayi , aysal donemi bu ikinci plana ornektir .

Bence bu sene yapilan en kritik 2 dogru var

birincisi belhanda haric sambaci tangocu mantiginda adamlardan ziyade anatomik yapisi saglam , cigerli ve is ahlaki yuksek gibi gorunen adamlarin alinmis olmasi

ikincisi de ac bir teknik direktor getirilmesi , cunku futbolu spor olarak goren advocatmis rikoymus manciniymis gibi adamlarla o hirsi yakalayamiyorsun

bu 2 maddeye bir de porsumuz ve agirlik yaratan safralarin atilmasi cesaretini de sayabiliriz

Geri
Üst Alt