Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
Allah korusun de ya. 3 senedir bu adama inanmamanız gerektiğini hala anlamadınız mı..
Ben anladim anlamasina ama sence artik yagli suratin secilmemesi ihtimali varmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun de ya. 3 senedir bu adama inanmamanız gerektiğini hala anlamadınız mı..
sayın başkan terimi siz getiremezsiniz. Yapmanız gereken tek 1 hamle var. Albayrak ile görüşmek ve yönetime almak. Terim işini başka türlü halledemezsiniz.
Mehmet ağar var rahat olTerimden nefret eden bir tff ve devlet var. Ne bizi ne de Terimin haklarini koruyabilirsin. Asil SIMDI ISTIFA . Bu savas seni asar
Ben anladim anlamasina ama sence artik yagli suratin secilmemesi ihtimali varmi ?
böyle olsun ben yanılmaya razıyım sayın ağabeyim :asd22:
Almasa da seçilirdi zaten. Ancak belki kongrede ki Terim düşmnalığı ilk defa işe yarar da seçilmez. Bu yönetimle Terim de başarılı olamaz. Canaydın ve Demirören'le olamadı mesela.
Süren,Aysal,Haluk Ulusoy gibi başkanlarla oldu. Bunu unutmayalım.
Huyum değildir ama başlığa tıklayınca direkt olarak karşıma o mesaj çıkınca dayanamadım.![]()
Mehmet ağar var rahat ol
Bir sözüyle müebbet yemiş adamı çıkardı
Müthiş olurhemsirem zaten kendisi. Gakkom alayinin .. anladin![]()
Mehmet Agar Baskan
Terim Coach
Melo+ Hasan Co-Coach
bu nasil takim olur