Basın toplantısında bir kez daha kapasitesini belli etti. Neyse imparator verir ayarı biraz kenara çekilir başkan bile olsa.

şu an teknik direktör başkandan daha üst konumda takımda haliyle başkan hocayı kovamaz, hoca başkanı kovar :D

Övgülere mazhar olduğunu defaatle belirtmiştim.

Sayesinde bu akşam kıymetli hocamız Sayın Terim ile çıkıyoruz sahaya. Ziyadesiyle mutluyum.

Yüzünün yağı silinmişti sezon başında. Son 3-5 haftadır 3 parmak yağ bağlamıştı ki, yine arındı suratı yağlardan Terim ile birlikte :D

Böyle vasıfsız başkanın olursa böyle defalarca doğrarlar adamı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam bir şark kurnazı.E madem yönetimden hiçkimseyi değiştirmeyecektin niye Ocak'ta seçim yapıyorsun?Hocanın da kariyerini bitirip şampiyonluğu yine peşkeş çekecek yağlı surat,bu yönetim şampiyon falan olamaz.Sadece Dursun değil,bir tane adam yok şu yönetimde ağırlığını koyup bizi olası kaostan çıkartacak,liderlik edecek.

Belliydi, çok saçma artık kafa yormak istemiyorum, Galatasaray menfaatinin çok düşünülmediği kanaatindeyim.

ulan sen ne adi bir adam çıktın be , bir kez olsun sözünü tutar insan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan şu sıfatsızın karşısına adam çıkmadıya,batsa klüp kimsenin yine sesi çıkmıcak belli oldu,batıyoz da zaten.Hak bize.Klübün bunun gibi ve içindeki parazitlerden arınması için acilen halka açılması lazım yoksa bu klüp batar.

Size defalarca dedim bu adama hiç bir zaman kanmayın diye. 2015 yazında gözümde bitmişti kendisi. Ancak bazıları transfer yaptığında,Terim'i getirdiğinde yumuşadı.

2.5 senede 5 teknik adam eskitmiş biri iyi başkan değildir zaten. Riekerink,Tudor değil yönetim istifa etmeli,asıl hedef bu şahıs olmalı dedim.

3 sene daha çekemem bu adamı. Seçim gününe kadar protestolar yapılmalı. Tudor'a yapılan şu adama da yapılsın. İstifa edene kadar her halükarda protesto edilsin.

Geçmiş olsun... Bu saatten sonra takımın başarılı olması çok zor. İskender Baydar neler anlattı? Sonu ne oldu? Fatih Terim'in böyle gelmemesi lazımdı. Adamlar kendi yerlerini sağlamlaştırmak için Fatih Terim taktiği kullandı. Daha durun siz divan kuruldaki baba üyelerin peşkeşte neler kazandıkları meydana çıkmadı daha. Arkadaşlar Galatasaray kulübünün içini boşaltıyorlar!!! Muhtemelen de satacaklar kulübü!

En başından beri bu şahısın Galatasaray başına gelen bir hain olduğunu söylüyordum.Geçtiğimiz zamanlarda sözde başkan yazısının kaldırılmasını isteyen bilinçsiz forum üyelerine karşı,o günlerde dahi hain başkan olarak revize edilmesini söylemiştim.Şükürler olsun yaptığı bu liste ile tine şaşırtmadı.Hain Dursun istifa!

Geri
Üst Alt