Küfür serbest olsun lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puhahahahhahahahah

2,5 sene de anamizi belledin kulübü alt üst ettin.

Ben hayatimda böyle beceriksiz böyle pisirik böyle yalanci böyle hain bir baskan görmedim. Yasattigin rezilliklerin ve rezaletlerin haddi hesabi yok, senin döneminde bütün Galatasraylilar boynu bükük kalbi kirik ve yüzü düsük yürüdü. Senin gibi bir adamin Galatasaray baskani olmasi bu camianin yasadigi en büyük rezilliklerin basinda gelir.

Senin hainliklerine arti olarak sana bütün secimlerde oy veren ve (ibra) oylamalarda destek cikan herkesin de Galatasarayliligi sorgulanmali. Onlar da en az senin kadar sucludur ve haindir.

Tarih seni her zaman bir KARA LEKE olarak hatirlayacak. Simdi o komisyoncu ückagicti kardesini de al ve bir daha bu kulübün icine tek bir adim atmama pahasina defol git.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu o kadar mal ki anca böyle bu sekilde sutlanirdi
kendi kendini atti bildigin

artık başkan olmadığına göre bilumum küfür serbest mi demek oluyor bu? :f68.gif:

bi süredir olaylara fransız kaldım.. seçim olduğunu bile 5 dk önce öğrendim.. bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.. yeni başkan da iktidarın trolü mü dursun gibi?

Yeni yarsuvat kendisi yaw.

Yarim donem baskanlik yapacak sanirim. Sonra secime gidilecek tekrar. Henuz iktidar baglantisini bilmiyoruz ama dursun kdr yapışık olmaz sanirim abi.

Bugünün tarihini not alın gençler, bu maldan kurtulduğumuz gün.

Yalniz ne kadar gerizekali oldugunu bu secim kararini alarak bize tekrardan gösterdi.

7zs4vnf.jpg

göt capsi istediniz alin buyrun
bizde yalan yoktur

İki gün önceki 1-2-3 cimbom bom tezahüratı seçimi kaybetmesine sebep olmuştur.

bu o kadar mal ki anca böyle bu sekilde sutlanirdi
kendi kendini atti bildigin

Ama cok komik dgl mi la. Tarihte eşi benzeri var mi acaba bu durumun. Baskın secime git, secilmeyi garanti gibi dusun. Muhalif kesime laf vur. Secimi kaybet :asd22:

Tam hırb yaw :D

Geri
Üst Alt