8a4459422fa73deecb97dbf86473c54e.jpg

Eziyet ve işkence dolu 2.5 sene geride kaldı. Bu takıma başkan olarak girdiğin güne lanet olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son donemindeki mantikli transferleri haric Galatasaraya asla yakismayan bir baskandi. Cok yerinde ve cok guzel bir sekilde kurtulduk kendisinden.

Fenerbahçenin ajanı seniiii. Kameraya el salla ulan beceriksiz herif. Kurtulduk şükürler olsun

Sayın moderatörlerden beklentimiz bu konunun derhal çöpe atılması

Güle güle Tursun ve bir daha kulübün önünden bile geçme lütfen

Başkanlık vasıflarını taşımadığı ilk günlerden belliydi de bu seçim kararı ve seçimi garanti görmesi tam fiyasko. Hocayı da getirince kesin alırım dedi. Kurtulduk kurtulmasına da giden 2.5 yılı ne yapacağız başkan? Koskoca 2,5 yıl ! Borçlar, çöp transferler, basketbolun durumu, Riva-Florya, basketbol salonu, otel ? Bunların hesabını kim verecek?

Benim gözümde Aziz > Dursun.

Net.

En güzel icraatı gidişi oldu. 2-3 nokta transferle şampiyonluk muhtemeldi ki o durumda Mayıstaki seçimi kazanırdı. Öte yandan bugün seçimi kazansa ve şampiyonluk kaçırılmış olsa yine o koltukta kalamazdı zaten. Seçim kararı tam fiyasko yani. Hadi kafası çalışmıyor, çevresinde hiç mi akıllı adam yok nedir?!...Salondan ayrılırken gösterdiği olgunluğu takdir ettiğimi de belirtmem gerekir...

Yeni başkanımız gayet aklı başında ve temsil kabiliyetine sahip birine benziyor; keza kurduğu yönetim kadrosunda yer alan isimlerin profilleri de iyi görünüyor. Hayılı uğurlu olsun...

Millete tüydüler dedi ama son sandık açılmadan kendisi tüydü gitti :asd22:

kendimi ara sıra, dursun özbek bile bizim kulübe başkan oluyorsa bu dünyada her an her şey olunabilir diye motive ediyordum.. artık onu da yapamayacağiz.. :(

Yeni Başkan nasıl bir yönetim sergiler bilmiyorum ama en azından bu adamın Ali Cengiz oyununa karşı Aday çıkması takdir edilesi.

Umarım yeni Başkanın yapacağı ilk iş Galatasarayı rezil durumlara sokan Dursunun kulüpten ihraç edilmesini sağlamak olur.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan ne adam ya aidatı yatırmayı unutmasa Ünal Aysal'ın listesinde yer alacaktı,erken seçim diye tutturmasa belki şampiyon olup Mayıs'taki seçimde yeniden seçilecekti

Çemişkezekspora kapici olabilecek dursunu koca GS baskani yaptik 2.5 yil.

Basimiza gelmedik rezalet birakmadi.

Defoldu gitti cibiliyetsiz !

güle güle..:(
13e904f0e18f61b3fb65652315374a90.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıklama yaptı mı seçimden sonra

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt