Dursun: "Hiçbir futbolcuya etik olarak git diyemeyiz"

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek FFP sonrası süreçle ilgili açıklamalar yaparken kendilerine maaş indirimi konusunda futbolculardan gelen bir talebin olmadığını açıkladı.

Takımda hiç bir futbolcuya git demenin etik olmadığını beyan eden Özbek , gitmek istemeyen oyuncuyu gondermeyeceklerini belirtti.

Bilindiği gibi Burak Yılmaz'in West Ham'a transferi uzun süredir konusulanlar arasındaydı.

1 günlüğüne küfür serbest olsaydı keşke. 1 gün yav...

bir futbolcu sadece gidemez zaten. bi top alip sektirerekten gitmelidir.

ya bu adam ne derse yalan acaip birşey bu durshun ben pek çözemedim tam üçkağıtçı

3 ay sonra sneijder gitmek istedi diye gönderecek.

Kariyerimi burada bitirmek istiyorum diyen Muslera'yi da gönderecek.

Gondermeydcegi isim Burak ,Chedjou gibileri.

Biz sana diyebiliriz ama. Zie go lan.

Giresun'un neresindendi bu Dursun Ozbek merak ettim simdi.

yani demek istiyorki çöplerin sözleşmeleri devam ettiği sürece bizim onları gönderme gibi bir düşüncemiz yok. aslında ben bıraktım göndermelerine bize inat sözleşme uzatmalarından korkuyorum

Git demeyin zaten.Daha ağır 1 ifade kullanin.

CWGvdrhWwAAxo2u.png

Büyük başkan.

şebinkarahisarlı giresun sınırlarında sivasa yakın biryer rahşan ecevid ve aziz nesin gibi zadların yetiştiği acaip sıradışı bir bölge

Hmm ben dedeme bir sorim taniyormu bilir mi oralari diye :)

şebinkarahisarlı giresun sınırlarında sivasa yakın biryer rahşan ecevid ve aziz nesin gibi zadların yetiştiği acaip sıradışı bir bölge

sebinkarahisardan cikip normal olan birine rastlamadim, hepsi ilginc insanlar ama dursun haricinde iyi insanlar genelde.

Ulan tursun otellerin yansın emi serefsiz yaptığı açıklamaya bak arkadaş hiç konuşma konuşma her gün niye kendine küfür ettiriyosunuz bi bok yapmıyosun bari konuşma unuttur kendini biraz.

Seni o kepçe kulaklarından otelinin kapısına asacağımız günlerde gelecek cibiliyetsiz adam.

Geri
Üst Alt