Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Sarı-kırmızılı kulübün olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını kazanamayan Dursun Özbek, 2 koltuk birden kaybetti.

26903955_10155959269362970_3982993575970175030_n.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanlığını Mustafa Cengiz'e kaptıran Özbek, aynı anda yürüttüğü Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevini de bırakmak durumunda kalacak.

Kulüpler Birliği erken seçim kararı almak zorunda. Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı yapılacak seçimle belli olacak.

Yeni KB başganı fikred forest olur çünkü başkan yardımcısı başkan feridun tankut da bıraktı başkanlığı.

Bu dursunun futboldan kopacağını da sanmıyorum muhtemelen giresunspora musallat olacaktır ilerleyen dönemde.

Yeni KB başganı fikred forest olur çünkü başkan yardımcısı başkan feridun tankut da bıraktı başkanlığı.

Bu dursunun futboldan kopacağını da sanmıyorum muhtemelen giresunspora musallat olacaktır ilerleyen dönemde.
Vururlar onu Karadeniz de.

Kb baskan yardimcisi Mehmet Sepil di

Kerhana yerinde duruyorsa pek sorun edeceğini sanmam. Sabaha Galatasarayın g'sini hatırlamaz.

Tek koltuğa bile küçük gelen karpuz (gerçek bir karpuz) iki koltuğa oturdu.

Kimsenin sınıf başkanı olmak istemediği ilkokul 2. sınıf ortamının yağlı başkanıydı.

Bu adam sporun icine girmesin mumkunse. Bir adam hic bir yere mi yakısmaz ya.

2 değil 3 koltuk

Mesude Özbek salonu erken terk etti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ona da bu yakışırdı zaten

Geri
Üst Alt