Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.089
- 47.462
- 2.968
Defans ve orta sahaBunlardan biri felix olabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans ve orta sahaBunlardan biri felix olabilir mi
Vay be başkanima bak. Insallah sali gunu bombalar patlicak aciklamasi gibi olmaz bu aciklamadaDursun Ozbek: "2 transfer bitmek uzere"
1 tanesi kaan diğer ikisi tielamans ve felixe uyuyor.Defans ve orta saha
Iki transferrrrr
Bunlarsa kufuru yer benden baskan kusura bakmasinRashica ve Kaan Ayhan
![]()
Evet bu geceki tek olumsuzluk. Ama ıslak imza atılana kadar hala umut vardır rnts.Kara haber geldi Raşit kaliyormus
Free from desire dursun özbek on fireDursun Özbek on fire![]()
.Dursun Özbek: "Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği'ne yabancı sınırı hakkında fikirlerini 3-4 sefer sordu. Yapılan toplantıların hepsinde, yabancının serbest kalması konusunda irade çıktı. Hepsinde bu irade çıkmasına rağmen, Büyükekşi'nin kendisi 8+3 olarak kalmasına karar verdi. Ben de bir görüşmemizde ona, 'Sayın Büyükekşi, kendi kafandakini yapacaksan bize sorma.' dedim."
Icardi mevzusundan bağımsız bir forvet transferine daha ihtiyacımız var zaten. Başkan da zaten defans, orta saha ve hücuma transferler olacak dedi. Basında da farklı farklı isimler yazılıyor. Icardi işi uzayacak o belli ama ondan bağımsız iyi bir forvet daha alacağız diye düşünüyorumYalniz bu icardi isi sonuc ne olursa olsun uzamasin. Kalmasini hepimiz cok istiyoruz ama alamayacaksak cok fazla vakit kaybetmemeliyiz. Cok zor bir transfer anlasilan.
Bütün yaz icardi icin ugrasip sonunda alamayip son günlerde mitroglu gibi panik transferi yapariz diye tirsmiyor degilim
Talimat gelmistirDursun Özbek: "Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği'ne yabancı sınırı hakkında fikirlerini 3-4 sefer sordu. Yapılan toplantıların hepsinde, yabancının serbest kalması konusunda irade çıktı. Hepsinde bu irade çıkmasına rağmen, Büyükekşi'nin kendisi 8+3 olarak kalmasına karar verdi. Ben de bir görüşmemizde ona, 'Sayın Büyükekşi, kendi kafandakini yapacaksan bize sorma.' dedim."
Talimat gelmistir