Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.292
- 68.515
- 5.003
bu adam bu akılla nasıl zengin olmuş yav. vizyon,akıl,beceri,bilgi hiçbirşey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür demedim, hakaret diyorum. Ayrıca taraftarın biraz şımarıklaştığını düşünüyorum.o fb'nin sorunu. kulübü koçbahçe yapmış artık diktatör olmuş. kendimizde olduğumuz için geleceği az çok görüp bunları yazıyoruz zaten. taraftarı kandıranı, enayi yerine koyanı harcarız. dursun'u da yeni tanmıyoruz, sütten ağzımız yanmış. 2 senedir şampiyon olan hocayı da en önce bu yönetim yiyecek.
hakaret de göremedim. hakaret eden ceza alıyor zaten.
Ben de hakaret diyorum zaten küfür nerden çıktı. Hakaret eden yok dozajında eleştiriler var hatta daha ağırını hak ediyorlar hoca frenlemese.Küfür demedim, hakaret diyorum. Ayrıca taraftarın biraz şımarıklaştığını düşünüyorum.

GS liseli olması da çok şaşırtıcı. Şebinkarahisardan başlayan ibretlik bir başarı hikayesi.bu adam bu akılla nasıl zengin olmuş yav. vizyon,akıl,beceri,bilgi hiçbirşey yok
işte eğitim sistemimiz dedirten bir durumGS liseli olması da çok şaşırtıcı. Şebinkarahisardan başlayan ibretlik bir başarı hikayesi.
Babası bir lokantada garsonken oraya gelen GS liselileri çok beğenmiş, onları araya sokup yazdırmış anlattıydı geçen kendisi. Ayrıca kafası çalışıyor niye şaşırtıcı olsun, zeki olmadığına dair bir done yok ortadaGS liseli olması da çok şaşırtıcı. Şebinkarahisardan başlayan ibretlik bir başarı hikayesi.
Babası bir lokantada garsonken oraya gelen GS liselileri çok beğenmiş, onları araya sokup yazdırmış anlattıydı geçen kendisi. Ayrıca kafası çalışıyor niye şaşırtıcı olsun, zeki olmadığına dair bir done yok ortada
zengin olmanın akılla alakası yok korkutumbu adam bu akılla nasıl zengin olmuş yav. vizyon,akıl,beceri,bilgi hiçbirşey yok