Dursun Özbek: "8 numara eksik değil de, kuvvetlendirmemiz gereken bir bölgemiz"

Başkan poziyonumuz eksik değil de , kuvvetlendirmemiz gereken bir bölgemiz.

derim bu açıklamaya...

o fb'nin sorunu. kulübü koçbahçe yapmış artık diktatör olmuş. kendimizde olduğumuz için geleceği az çok görüp bunları yazıyoruz zaten. taraftarı kandıranı, enayi yerine koyanı harcarız. dursun'u da yeni tanmıyoruz, sütten ağzımız yanmış. 2 senedir şampiyon olan hocayı da en önce bu yönetim yiyecek.

hakaret de göremedim. hakaret eden ceza alıyor zaten.
Küfür demedim, hakaret diyorum. Ayrıca taraftarın biraz şımarıklaştığını düşünüyorum.

Küfür demedim, hakaret diyorum. Ayrıca taraftarın biraz şımarıklaştığını düşünüyorum.
Ben de hakaret diyorum zaten küfür nerden çıktı. Hakaret eden yok dozajında eleştiriler var hatta daha ağırını hak ediyorlar hoca frenlemese.

Taraftarın şımarıklaştığına bazı konularda katılırım, oyuncular ve hocaya yönelik bazı haksız eleştirilerde. Fakat Özbek ve yönetimine yapılan yorumlar hariç. 2 aydır yapılan açıklamalar ile, yürütülemeyen transfer politikası ile taraftarı kandırdılar. Yoksa kimse çıkıp 5 transfer yapın, yıldız isim getirin diye beklenti oluşturmadı. Nokta atışı 2 transfer, 1-2 takviye bekledik. Şimdi beklenen nokta atışı yerlere takviye gözüyle bakılıyor.

Kendileri çıkıp önemli bütçe ayrıldı dedi, Avrupa Şampiyonası, 1. kamp, 2. kamp, yurt dışı ziyaretleri derken sezon açılışını getirdiler. 2 isimle 1.5 ay oyalandılar, medyaya servis edip alamadılar.

Cenk Ergün diye ne yaptığı belli olmayan biri gidip Parma maçını şarap içerek izliyor, şimdi buna laf etmek şımarıklıksa evet şımardık. Koskoca başkan Jelert'i alınca kampta kendi fotosunu en önde paylaştırıyor gece vakti. Bırak sen gözükme karede yav.

Hem yönetim hem hoca sürekli taraftara posta koyuyor :asd: :asd:

Başlarına hiçbir şey gelmeyeceğini bildikleri için her seferinde daha çok gaza geliyorlar

GS liseli olması da çok şaşırtıcı. Şebinkarahisardan başlayan ibretlik bir başarı hikayesi.
Babası bir lokantada garsonken oraya gelen GS liselileri çok beğenmiş, onları araya sokup yazdırmış anlattıydı geçen kendisi. Ayrıca kafası çalışıyor niye şaşırtıcı olsun, zeki olmadığına dair bir done yok ortada

Babası bir lokantada garsonken oraya gelen GS liselileri çok beğenmiş, onları araya sokup yazdırmış anlattıydı geçen kendisi. Ayrıca kafası çalışıyor niye şaşırtıcı olsun, zeki olmadığına dair bir done yok ortada

Tirnaklariyla kaziyarak geldigi yolda ahlakı bırakmış.

Bir de burjuvaya özenmesi durumu var.

Hiç konuşmasa daha iyi, bunu yakinindakiler de mi soyleyemiyor?

Konustukça batıyorsun, bari sus!

Erden timur'un büyüklüğü sayesinde geldin, erden timur'ün büyüklüğünün gölgesinde kaybolup gideceksin. o adamın kurduğu kadroyla iki sezon şampiyon olduk ve adamı yemenize rağmen taraftar size 1 yıl kredi verdi. şu açıklamayı yapan adamın başarılı olması da zor duruyor. okan buruk yine şapkadan tavşan çıkarırsa paçayı yine kurtarırsın ama bu sefer karşında güçlü bir fener ve mourinho var.

Dursun Özbek: Forrvet ve defansa transfer yapıp önemli eksiklerimizi kapattık.

Antalya Galatasaraylılar derneğinin verdiği şampiyonluk kutlama yemeğinde demeç veren Galatasaray başkanı yönetime ve Okan Hoca’ya haksızlık yapıldığını , taraftarın daha sabırlı olması gerektiğini belirtti.

Dursun Özbek: Şampiyon kadromuzu koruduk. Çok ciddi teklifler olmasına rağmen oyuncularımızı kadromuzda tutmayı hedefliyoruz.

Orta saha transferi hakkında da konuşan Özbek “Orta sahada bol alternatife sahibiz, değerli oyuncularımız var. Kadromuzu güçlendirmek için seçenekleri değerlendiriyoruz. Gerekli olursa teknik ekiple konuşur, takviye yaparız.”

Antalya Express

Erden timur gittikten sonra fabrika ayarlarına döndü başkan. Erden timur yokken dursun özbek bir hiçtir. Günün sonunda istifa etmesi herkesin faydasına olur.

Geri
Üst Alt