Dursun Özbek Aday Olduğunu Açıkladı İddiası!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
dursun-ozbek-patladi-tarihe-kara-leke-olarak-gececek-44465.webp

Dursun Özbek, ibra olduktan sonra düzenlediği zafer yemeğinde ‘Projelerimi tamamlayacağım. 2 dönem (6 yıl) daha başkanlık yapacağım. Bu kulübü beceriksizlere bırakacak halim yok. Onlarda bu yükün altından kalkacak kapasite yok’ diyerek aday olduğunu açıkladı. (@SuleymanRodop)

Düs yakamizdan ula

Dursun Özbek, ibra olduktan sonra düzenlediği zafer yemeğinde ‘Projelerimi tamamlayacağım. 2 dönem (6 yıl) daha başkanlık yapacağım. Bu kulübü beceriksizlere bırakacak halim yok. Onlarda bu yükün altından kalkacak kapasite yok’ diyerek aday olduğunu açıkladı. (@SuleymanRodop)
Küfüre başlayacağım şimdi :mad::mad::mad: sen 6 yıl başkanlık yap yemin ediyorum taraftar o kongreyi basmazsa ne olayım.Yamuk ağzına tükürdüğüm bir de beceriksizlere mi bırakacağım demez mi :mad::mad::mad::mad: cinnet geçirtir adama p*z*v*nk

Nereye el sallıyoruz?

Hain herif.
Hezimete hazır ol o halde.

ne utanmaz adamsın yaw sen. sende değil suc sana destek cıkanda.

Şerefsiz herif tamamen batıracak bunu istiyor.

sent via GSC

Şerefsiz,sermaye attırımını sahipleniyor.Rivadan para gelmese yapamazdık diyor.UEFA bizi men etse ama ilk diyeceği laf yeni yönetim bizi Avrupadan men ettirdi :mad::mad::mad: bu kadar şerefsiz,bu kadar 5 para etmez bir karaktere sahip kendisi

Yalan olmasını umduğum bir zırva.

Yuzsuz ya valla bu kadar yuzsuz insan gormedim

gecen gün dinlenecem demişti bugün bu acıklamayı yapmaz diyecem ama söz konusu bu herif olunca hersey mümkün.

bi bitmedin hala peşimizdesin yağdanlık herif
OrZX-r.gif

Adayı peşkeş çekemedi ya içinde kaldı.Hain herif!

Geri
Üst Alt