Dursun Özbek Aday Olduğunu Açıkladı İddiası!

Sıçmıştı. Sıvamaya geliyor.

Normal ülkenin siyasi politakası yüzünden truzim sektörü batış da otellerine fatura edebileceği hayali müşteri ler lazım

Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gördüğüm kadarıyla genel kurulda epey bir gerizekalı, satılık, haysiyetsiz şahıs var. Başkan secilmesine sasirmam.

Arkasinda kimin oldugu proje vurgusundan belli

Fatih Terim'e baskomutanlik yetkisi verilmeli

Tam kurtulmuştuk bu rezilden mayısta tekrar seçim olacak olması canımı çok sıkıyor her türlü aday olacak ve işin kötü tarafı kazanma şansıda var.

koskoca cumhurbaşkanı arkasında tabi aday olur yavşak!!!

Bir git işine bak rezil utanmaz herif.

dursun-ozbek-patladi-tarihe-kara-leke-olarak-gececek-44465-jpg.19860

Aday olduğu gün Point Hoteli yumurta yağmuruna tutmak lazım.

Dipnot: Vazgeçtim. Bu sefer mağdura yatar. Buna hiçbir şey yapmamak lazım. Kendi kendini rezil eder zaten.

Son düzenleme:
Aday olsun.Tekrar seçilemeyip rezil olsun isterim.

Aynen renktaş millet bunu ibra etmemek haksızlık olacağı için ibra etti bu da güvenoyu sandı şimdiden erken seçim ilan edip seçimi kaybederek efsane olmuşken bir de 4 ay sonra seçime gidip ikinci kez kaybedince dünya tarihine geçecek haberi yok halbuki zaten 4 ay sonra seçim olacaktı adam kendi kendine 2 ayda 1 arka arkaya seçim hezimetleri yaşama andı içti durduk yere...

Bir de yönetim kurulu listeni de değiştirmedin???Akli melekeleri yerinde olan kimse bu kadar da saçmalamaz ki...Dursun Başkan can topsakal'ın oyununa gelme otur oturduğun yerde keyfine bak...allah akıl fikir versin... :)

koskoca cumhurbaşkanı arkasında tabi aday olur yavşak!!!
Alakası yok kim takar yalova kaymakamını hatta belediye başkanlığı döneminden ruhsat meselesinden ötürü sevilmez kendileri o dönem önce bedrettin dalancı sonra ilhan kesici destekçisi olup seçim kampanyasına maddi destekte bulunmuştu. Yani arkasında bir güç yok çok ciddiye alıyorsunuz, tekrar aday olursa da babayı alır bir renktaşın dediği gibi...

Bazen lanet olsun futbola diyorum. Işte o haberlerden biri yine diyorum.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt