Dursun Özbek, Ahmet Bulut'la Görüşüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bir hamle ile diger transferlerin hepsi bosa gitmis olacak. Gidin once Feghouli ile Asamoah'i alin. Bunlar daha onemli oyuncular bizim icin.

Oha iş yapar gerçekten. Her şeyi bir kenara koyalım, şu kurulan kadro ile açık ara şampiyon olmamız lazım.

doğru sneijderi beğenmeyib ardayı istemek mantıksız tudorda bitmiştir an itibariyle tek lafına inanmam

Sorunsuz ilerleyecek güzelim sezonun içine edecekler mutlaka. Her hafta sonu programlarda skandallarla konuşurlar artık bizi. Gruplaşma, kavga ve fazlası.

Götü göbeği salmış adam magazinle haşır neşir.Futbolla alakası yok.Rezalet bir transfer haberi.Takımın içinde olan olayları rıdvan abisine anlatıp haber sızdıracağı açık.Böyle bir adamı kulübe sokmak dinamitlemektir başka bir anlamı yok.

Asamoah ve Feghouli gelsin, sol açık için Garry'e katlanırız. Arda gelmesin yeter ki.

Bunlar varya Riva'dan gelen parayı harcıyorlar kesin. Ağzımıza sıçtın lan yağlı surat.

Ne diyelim hayırlı olsun herşeyi bırakıp destek olmak lazim

Takımının Kanser Tedavisi tam olmuşken; tekrar bir kanser hücresine bırakmak nasıl bir mantık ?

Cumhur Önder Arslan‏ @ArslanCumhur
Dursun Özbek - Ahmet Bulut görüşmesi için @evrengoz ile olay yerindeyiz

DGyuMrHWsAEKEGM.jpg

Ahmet Bulut ile anlasirsa zaten Arda gelecek bencede. Barcelona'yi anca Ahmet Bulut ikna edebilir.

saha dışıyla fazla muhatap olmazsa çok işimize yarar Arda. Aksi durumda kiralık sözleşmesi biterse gider zaten. Geçmişte talihsiz söylemleri olmuştur, bunları hoş görmek lazım, hor değil.

Ben yigitin mesajını ne ara beğendim yaw. Geri de alamıyorum.

Muhtemelen Asamoah ile ilgili bir görüşmedir ama Arda da yoklanır diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

saha dışıyla fazla muhatap olmazsa çok işimize yarar Arda. Aksi durumda kiralık sözleşmesi biterse gider zaten. Geçmişte talihsiz söylemleri olmuştur, bunları hoş görmek lazım, hor değil.
Ben sahsen istemiyorum cunku hem oyun anlayisi bizim yaratmak istedigimiz oyun sablonuna ters geliyor hemde malum saha disi olaylari. Ama is yapar mi yapar, Turkiye liginde fark yaratir elbet yeterki Belhanda'nin forma numarasina ve kaptanlik pazubandina goz dikmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt