GSC Haber Dursun Özbek: "Amacım bu sezon Avrupa'nın en iyi takımı yaratmak!"

Bu konuşma baskani agustosun sonuna kadar taşır. Bir ay sonra çalışmalar baslar.

tahmin ettiğim gibi 5 dk "bize güvenin" dedi bıraktı.

normalde iletişimci yöneticinin yapması gereken basit konuşmayı ne hikmetse başkan yapıyor. bunlar hep yönetim anlamında bana düzensiz geliyor fazlasıyla.

İşler iyi gitse açıklama yapmak zorunda kalmazdın daha futbola kim bakacak belli değil eğer birine görev verdiysen çıkıp o anlatsın planlarını.

Dursun ile “transfer yapmadan avrupanın en iyi takımını yaratmak” challenge açılmıştır.

1783443306558.webp

1783443334031.webp

Dursun Özbek: "4 sene üst üste nasıl Şampiyon olduysak, 5 sene de üst üste Şampiyon biz olacağız."

Soru almaya korkuyorsan cikip hikaye anlatma baskan. Soru soracak olanlar yalakalarin zaten sana sora sora ne sorabilirler ki.

Başlığı Dursun Ziya Özbek olarak değiştirelim.

soru almadan niye kaciyorsun lan

2 oyuncuyla avrupanin iyi takımlarından olur değil mi. Bu takım bitik halde

Idman 20:00 deymis
19:50 gibi konusmalar aciklamalar gelir. 10 dk dan uzun surecegini sanmiyorum
şaşırtmadı. taraftar olarak beni rahatlatan açıklama tarzı da olmadı.

divana hitap eder gibi taraftara mesaj olmaz başkan.

göreceğiz bakalım o paraları harcama da sen , görürüz o zaman avrupanın en iyi takımı nasıl kuruluyor.Kulübün tüzüğüne de ters bu arada ama liselilerin dünya umurunda değil tabii bedava tur yapıyorlar adada.1 kere dile getiren yok mesela 2 sene üst üste son 16 yapsak büyük ihtimalle kulüpler dünya kupasında oynayacak kulüp ama hiç bunu dile getiren , bunun üzerinden yönetime baskı kuran yok

Geri
Üst Alt