Dursun Özbek: "Arjantin ile telefon görüşmesi zor"

Haha ulan dursun
Bizim transferler niye olmuyo anlasildi
Faksla iletisim kurup, adam arjantin de diye telefon gorusmesi zor diyen biri transferi nasi yapsin.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan vereyim bari benden ara ne kadar pinti herifsin sen ya

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani diyorki trasnfer filan beklemeyin Don't Cry For We Argentina.

1730 da son bir kez izleyeceğim seni dursun

?すべての鳥をファック?

dasak geciyor millet le baska aciklamasi yok, cok zor telefon görüsmesi, internet de yok.

Dumanla anlaş dursun sende.Nasıl böyle gerizekalı bir herif bizim başkanımız olur anlamak mümkün değil.

Sana kastım yok da eskilerden önüme geldi. Hatırlatayım dedim fikirlerini, umarım değişmiştir artık.

Cevap: #17 Burak Yılmaz

Yalnız birisi bir klişe yorum yazmış zamanında aynısını tekrarlayıp tekrarlayıp yazıyorsunuz.

Burak gol attı diye kimse üzülmez herkes Galatasaraylı burada biraz gerçekçi olmayı denerseniz zaten yetersiz bir adam olduğunu anlarsınız yaptığı iyi işleri de söylüyorum bakın sürekli gol araması falan güzel şeyler ama bir tane topu iyi kontrol edip arkadaşına veremez mi arkadaş insan önü boş olmadığı zaman bir tane dikine dibbling yapamaz mı?

İkincisi bitiriciliği iyi olsa ManU'da falan da oynayamazdı onu da geçin.

Hani bahsediyorlar ya büyük hedefler diye o hedeflere bu adamla gidilmez ha siz gidilir diyorsanız zamanla anlarsınız yanıldığınız. Bugün takımda iyi bir forvet ya da golcü olsaydı farkı o zaman görürdünüz.

Sen dünyadan bi habersin sanırım.Türkiyede yabancı sınırının farkındasın demi.Yakın bir zamanda kaça düşecek 5.Türkiyenin şuanda en iyi 2 forveti kim Burak ve Umut.Bunlardan iyi türk forvet varmı yok.2 yılda 52 gol atmış bir adam nasıl yetersiz olur onu açıklada biz bilelim.Biz yabancı forvet almayalımmı diyoruz hayır.Ozaman Elmandere her mac kufur etmemız lazım kacırdığı gollere karsılık.Burak a karsı bu önyargı ne onu anlatta bilelim.Sadece senin için demiyorum.Mesela baros top kontrol edip arkadaslarına çok mu iyi pas atıyordu.Burada çok iddalıyım Burak ın son vurusları baros kadar iyi bence.İkiside üst düzeyde değil.

Pff, bir şey biliyormuş gibi yazıyorsun bir de üslubuna bak. Yabancı sınırı düşük diye bu adama katlanmak zorunda falan değiliz ki düşeceği bile net değil bu federasyon 2 yıl sonraya kalır mı kalmaz mı orası bile belli değil.

İki yılda 52 gol atmış diye bir istatistik ezberlemişsiniz söyleyip duruyorsunuz topa koşarken topa bakmayan bir adam gelip burada övülmez arkadaş Türkiye'de daha iyi yerli yok muhabbetine yıllardır Servet'i falan reis ilan ettiniz siz zamanında şimdi de aynıları Burak'a yapılıyor. Neyse yahu gün gelecek burada benim yazdıklarımı siz yazacaksınız adım gibi eminim.

Ha Baros da çok kaçırırdı evet ama duracağı yeri çok daha iyi bilirdi top kontrol ederdi, arkadaşına alan açardı, topla dribbling yapardı hani 2-0'dan 3-2 kaybettiğimiz bir Hamburg maçı vardır aç izle o maçı ondan sonra da Burak'ın Baros'tan eksiği yok dersen zaten seninle boşuna tartışıyorum demektir.

İşin en komik tarafı da maç boyu özellikle izledim adam atılan topların tekini bile kontrol edemedi neredeyse kaleciyle karşı karşıya kalamadığı sürece, neyse yahu siz beğenin sonra Braga, Cluj, Ordu maçlarından sonraki gibi çok ağlarsınız daha.

Gerçek mi bu? Eğer gerçekse adam dalga mı geçiyor maksadı ne şaka gibi bir açıklama adam troll sanırım :red:

Telegol'de söylemiş dün gece.

Sana kastım yok da eskilerden önüme geldi. Hatırlatayım dedim fikirlerini, umarım değişmiştir artık.

Buda en kıl kaptığım şeydir.Daha önce ne diyordun bak şimdi ne oldu gibisinden.Evt birader o zamanki gerek yabancı sınırı şartı gereksi takıma katkı bakımından düşüncelerim o şekildeydi.Ona bakarsan herkes Selçukun kcını yalıyordu şimdi herkes lanet okuyor.Bu adamlar misyonunu tamamlamıştır artık Bizde.Selçuk yine Buraka göre çok daha iyi şuanda.Zaten ozamanda belirtmişim dikkatini çektiyse yabancı forvet almalıyız gibisinden.Şartlar şimdi değişti vede adam artık iyice dibe vurdu.Eskiden gol vurusları yine iyiydi şimdi oda yok.Takıma zarar veriyor.Mesela şunuda dedim geçenlerde Lazıoya 11 e satmalıydık sezon başı.Yabancı kuralı sınırsızken hala Burak ın oynaması hatadır.Mesela seni ele alırsak Selçukla ilgili düşüncelerin neler ozamana göre.

Buda en kıl kaptığım şeydir.Daha önce ne diyordun bak şimdi ne oldu gibisinden.Evt birader o zamanki gerek yabancı sınırı şartı gereksi takıma katkı bakımından düşüncelerim o şekildeydi.Ona bakarsan herkes Selçukun kcını yalıyordu şimdi herkes lanet okuyor.Bu adamlar misyonunu tamamlamıştır artık Bizde.Selçuk yine Buraka göre çok daha iyi şuanda.Zaten ozamanda belirtmişim dikkatini çektiyse yabancı forvet almalıyız gibisinden.Şartlar şimdi değişti vede adam artık iyice dibe vurdu.Eskiden gol vurusları yine iyiydi şimdi oda yok.Takıma zarar veriyor.Mesela şunuda dedim geçenlerde Lazıoya 11 e satmalıydık sezon başı.Yabancı kuralı sınırsızken hala Burak ın oynaması hatadır.Mesela seni ele alırsak Selçukla ilgili düşüncelerin neler ozamana göre.
Selçuk'a ilk sezondan sonra hep kötü dedim.

Geri
Üst Alt