GSC Haber Dursun Özbek, Avrupa Futbol Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu'na Seçildi

Bence Galatasaray açısından en önemli tarafı, Dursun Özbek’in Avrupa futbolunda kararların alındığı masalardan birinde daha fazla söz sahibi olması. EFC yönetiminde yer alması, Galatasaray’ın Avrupa’daki büyük kulüplerle ilişkilerini güçlendirebilir ve UEFA ile yapılan görüşmelerde kulübün görüşlerinin daha doğrudan temsil edilmesine katkı sağlayabilir. Özellikle Avrupa kupalarının gelir dağılımı, fikstür, finansal kurallar, kulüplerin hakları ve gelecekte Avrupa futbolunun nasıl şekilleneceği gibi konularda Galatasaray’ın elini güçlendirebilecek bir pozisyon. Tabii bu, “Galatasaray artık UEFA’dan daha fazla para alacak” veya “Şampiyonlar Ligi’nde avantaj elde edecek” anlamına gelmiyor. Daha çok Özbek’in Avrupa futbolundaki bağlantılarının ve nüfuzunun artması demek. Eğer bu görev aktif şekilde kullanılırsa, uzun vadede Galatasaray’ın Avrupa’daki ağırlığı ve kulüpler arasındaki ilişkileri açısından olumlu sonuçları olabilir.
Teşekkürler Cundgpt Pro

Avrupadaki stadyumlara rams park'ta kullanılan üstün çim teknolojisinin uygulanması konusunda bilgi birikimini aktaracaktır başkanımız.

IMG_2417.gif

Derin GS iş başında

DÖ Yatakta.webp

An itiabariyle Grok'a bana mutluluğun resmini çizebilir misin dediğiniz zaman karşınıza şöyle bir şey çıkıyor :asd:

Bite bir gram faydasi olacagini sanmiyorum neden böyle birsey aklina geldi bilemedim. Yoksa bu EFC nun de elinde Riva veya Florya gibi arsasi var?

İlk CL maçında Skriniar rakibinin ayağını kırar penaltı yaptırır.

Fb Tayfa: "Al işte Dursun'un işleri, orada da Yapı kuruldu"

Ali koçtan boşalan boş teneke boşluğuna girmiş olm adam.
Herif avrupa futbolunu da bitirip oradan kaçmış.
Tuttuğu yer kuruyor dallamanın, kan bağı olmasa dilenci olurdu muhtemelen.

Bence Galatasaray açısından en önemli tarafı, Dursun Özbek’in Avrupa futbolunda kararların alındığı masalardan birinde daha fazla söz sahibi olması. EFC yönetiminde yer alması, Galatasaray’ın Avrupa’daki büyük kulüplerle ilişkilerini güçlendirebilir ve UEFA ile yapılan görüşmelerde kulübün görüşlerinin daha doğrudan temsil edilmesine katkı sağlayabilir. Özellikle Avrupa kupalarının gelir dağılımı, fikstür, finansal kurallar, kulüplerin hakları ve gelecekte Avrupa futbolunun nasıl şekilleneceği gibi konularda Galatasaray’ın elini güçlendirebilecek bir pozisyon. Tabii bu, “Galatasaray artık UEFA’dan daha fazla para alacak” veya “Şampiyonlar Ligi’nde avantaj elde edecek” anlamına gelmiyor. Daha çok Özbek’in Avrupa futbolundaki bağlantılarının ve nüfuzunun artması demek. Eğer bu görev aktif şekilde kullanılırsa, uzun vadede Galatasaray’ın Avrupa’daki ağırlığı ve kulüpler arasındaki ilişkileri açısından olumlu sonuçları olabilir.
Hayri abi yapay zekaya mı yazdırdın bunu

Türkiye'nin gururu, taraftarın Dursun'u...

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt