Dursun Özbek: "Baş ahlaksız Ali Koç..."

Diğer başkan adayı da çıkıp konuşabilir koç hakkında. Ağzını Kapatan yok. Konuştuysa ben bilmiyorum belki. Camia içinden muhalif falan var mı koça karşı ağır bir şekilde konuşan?

Konusmak mesele degil mesele ezik gibi konusmak. Olaylara vakif degil Neyin ne oldugundan haberi yok surekli Erden Timur’a oyle boyle degil mi diye soruyo. Koc’a karsi konusmasina laf eden yok zate o anlamda demedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç konuşmasa daha iyi yemin ediyorum zaten doğru düzgün konuşamıyor da. Hala daha ali bey bilmem ne yok efendim toplum huzuru yok efendim örnek olmalıyız ıvır zıvır....

Biraz önce fırıldak ali ile yancısının dün akşam yaptığı konuşmayı izledim. O kadar hayasız o kadar umarsızca konuşuyorlar ki inanılır gibi değil. Yahu herifler tepeden tırnağa Galatasaray kini ile dolu ruh hastaları. Sen bunlara anladıkları dilden konuşacaksın. Konuşamıyorsan defolup gideceksin. Erden Timur'u da kendilerine benzettiler.

Bana ne toplum huzurundan çocuklara örnek olmaktan! Benim önce kulübüm gelir. Benim camiama alenen saldırı var hakaret var. Bu hainliğe cevap veremiyorsun. Koskoca Galatasaray başkanının konuşmasının bir hükmü yok ya olacak iş değil.

Defol git dursun!

Saatlerce konuşmak yerine bir kere rte ye gitse belki daha çok faydası olurdu çünkü bu şekilde konuşamadığı ve erdeni de konuşturmadigi için daha da mahvediyor

basiretsiz, konuşmayı bilmeyen,
bir yerlere yaranmaya çalışan biri olduğu için
yaşı 75 olmasına rağmen

dediklerinin hiçbir önemi yok, kimse de bu heriften çekinmiyordur, gülüyordur.

Bizim taraftar da bi hoş. Konuşsa da suç konuşmasa da. Eline pompalı alıp evini mi bassaydı. Meydan da okudu görevini yapmayanları sa göreve çağırdı. Yedi düvele karşı koyup şehit kanıyla sulana bu memleket bu hale getirilmişse, çakallara kalmışsa, kimse işini yapmıyorsa o ne yapsın. Peki 2 gündür ağzını açıp başkana azcık bile destek vermeyen koca camiaya ne diyeceksiniz. Yazıklar olsun hepsine.

yalı çocuğu ne yazık ki malum kişiden bile güçlü aha çekerim yatırırımı demesinden korkuyorlar 50 kere defterini dürmüşlerdi yoksa
Bir muamma var da bi türlü çözemedim bu işin mantığını şahsen. Malum kişinin defterini düremeyeceği adamın sadece çok zengin olması yetmez daha derin bir güç olması lazım arkasında

Stadyum bir kamu binasıdır.
Bir kamu binasına izni, yetkisi olmadığı halde ve hatta yasaklı olduğu halde silahlı insanlar ile zor kullanarak girip oradaki insanları darp ettirmek, tehdit ettirmenin sözlükteki karşılığı 'TERÖRİZM' dir. Devlet tanımamamızlıktır.

Bu devleti hukumetin kendisi taniyo mu ki, boyle bos stad kabadayilari tanisin?

İyi bir ailenin çocuğuymuş, Ali beymiş, iyi bir eğitim almışmış! Dursun yalı çocuğu ile danışıklı dövüş yapıyor sanki.

Bir muamma var da bi türlü çözemedim bu işin mantığını şahsen. Malum kişinin defterini düremeyeceği adamın sadece çok zengin olması yetmez daha derin bir güç olması lazım arkasında
Malum kişi bunların yüksek divan kurulu üyesi değil mi yahu? Malum kişi bunların defterini niye dürsün? Bunlar zaten sözde muhalif görünümlü en büyük sistem adamları. Defalarca külliye'ye çıkmadı mı bu babasıyla beraber?

Ayrıca koskoca Galatasaray, bunlarla mücadele edebilmek için stadyum açılışından beri Galatasaray'a kinli olan ve hali hazırda çok uzun zamandır ülkenin anasını belleyen adamdan medet umuyorsa kapatın kulübü.

Malum kişi bunların yüksek divan kurulu üyesi değil mi yahu? Malum kişi bunların defterini niye dürsün? Bunlar zaten sözde muhalif görünümlü en büyük sistem adamları. Defalarca külliye'ye çıkmadı mı bu babasıyla beraber?

Ayrıca koskoca Galatasaray bunlarla mücadele edebilmek için ülkenin anasını belleyen adamdan medet umuyorsa kapatın kulübü.
Camiasına karışmaz tabi ama bunun defterini dürerdi. Kesinlikle derin bir mevzu var. Ondan medet ummuyoruz zaten de bu magandaya dur diyebilecek tek güç devlet. Devletten medet umuyor doğal olarak millet ama malum kişi izin vermeden kimse görevini yapmıyor.dün olanları görmedin mi

Camiasına karışmaz tabi ama bunun defterini dürerdi. Kesinlikle derin bir mevzu var
Derin bir mevzu dediğiniz ne olabilir ki? Aziz buna fetö projesi demiş zamanında. Şimdi bizim sözde başkan da aynı nağmeyi fısıldıyor. Bu mu yani mevzu? Zamanında Türkçe olimpiyatlarına sponsor olmuşlar, rahmetli abisi ananas yemiş çok beğenmiş falan. Eeeee?

Bu herif gerçekten de fetö projesi ve malum kişi bunun tepesine binemiyor mu yani? Bu mudur mevzu?

Derin bir mevzu dediğiniz ne olabilir ki? Aziz buna fetö projesi demiş zamanında. Şimdi bizim sözde başkan da aynı nağmeyi fısıldıyor. Bu mu yani mevzu? Zamanında Türkçe olimpiyatlarına sponsor olmuşlar, rahmetli abisi ananas yemiş çok beğenmiş falan. Eeeee?

Bu herif gerçekten de fetö projesi ve malum kişi bunun tepesine binemiyor mu yani? Bu mudur mevzu?
O mevzudan öte bence. Bu ülkede derin yerlerde gruplaşmalar çok. bekleyip göreceğiz umarım ortaya çıkar. Tek bildiğim o holding masum olamaz

O mevzudan öte bence. Bu ülkede derin yerlerde gruplaşmalar çok. bekleyip göreceğiz umarım ortaya çıkar. Tek bildiğim o holding masum olamaz
O holdingin masum olma ihtimali yok da masum bir holding varmış da benim mi haberim yok rengim?

Öyle bir cümle kuruyorsunuz ki ben çok ekstra bir şey bekliyorum.

O holdingin masum olma ihtimali yok da masum bir holding varmış da benim mi haberim yok rengim?

Öyle bir cümle kuruyorsunuz ki ben çok ekstra bir şey bekliyorum.
Çoğu holding masum değil zaten de bu bambaşka bir sermaye gücü. Bunların kirliliği derin bir kirlilik diğerleriyle kıyaslanamaz.

Çoğu holding masum değil zaten de bu bambaşka bir sermaye gücü. Bunların kirliliği derin bir kirlilik diğerleriyle kıyaslanamaz.
Vallahi ben beşli çete dedikleri ülkenin iliğini kemiğini kurutan holdinglerden daha kirli neleri varmış onu merak ediyorum. Bir done sunun ben de eyvallah diyeyim.

intikam istiyoruz, laf değil icraat yapın. Trabzon'da yaptıkları yanlarına kar kalinca azdilar iyice o. evlatları.

Vallahi ben beşli çete dedikleri ülkenin iliğini kemiğini kurutan holdinglerden daha kirli neleri varmış onu merak ediyorum. Bir done sunun ben de eyvallah diyeyim.
Done sunulacak bir durum değil lakin kabak gibi görünen bir mevzu var ortada. Önüne geleni tehdit eden, polislerin devletin savcılarının birşey demediği adam ya iktidar yandaşıdır ya da derin mevzudur. Başka ihtimali yok. Halk tv ve sözcü bile adamın borazancılığını yapıyor.

Geri
Üst Alt