Dursun Özbek: "Baş ahlaksız Ali Koç..."

Dursun Özbek: “Galatasaray stadyumuna kimse öyle kolay kolay giremez. Ali Koç stadyuma nasıl girdi? Bariyerleri kim açtırdı?”

Karşı tarafın Erden Timur düşmanlığı nereden geliyor?

Dursun Özbek: "Başlamadan cevap vereyim. Kusura bakma... Erden düşmanlığı şuradan geliyor. O kadar başarılı 2 sene geçirdik ki Erden kardeşimle beraber… Kıskançlık… Onların fıtratında olan fitneyle dağıtmak... Galatasaray'ın ulaşacağı finansal yapıdan dolayı da endişeleri var!"

Erden Timur u sabaha kadar dinleyebilirim, Dursun başkana söz gelince uykum geliyor mıymıydan.

Erden Timur: “İdealist insanlar her zaman cesur olur. Biliyorsunuz basın önünde neler neler yaptılar. Sorun değil, ben Galatasaray ile ilgili vazifemi yapmak zorundayım.”

Erden Timur: "Bana 20’den fazla kez hakaret edildi ve cevap vermedim. Birisi birisine bir şey yaparsa ne olur diye konuştuk. Başkanımız da burada, o da söyledi. Eğer 18 yaşında iki çocuk birbirini bıçaklarsa ne olacak?

‘Ceza alsınlar’ dememe takılmışlar. Ben hukuk dışı hiçbir şey söylemedim. Bizim birlikteliğimizi bozmayı kimse beceremez! Size 10 defa terörist dediklerinde siz hiçbir şey demezseniz ne olur? Biz bir camiayı temsil ediyoruz."

Erden Timur: “Dayanışma ve konsantrasyon tam da bu zamanda lazım! Biz Galatasaray’ız! Mayıslar bizim yılbaşımızdır.”

Polis konusunda haklı olabilirler, dün Twitter’da fener böyle koyar gibisinden stadtan paylaşım yapan biri vardı. Bulursam ekran görüntüsünü de atarım.

Kuracağın tek cümle :
Terörist başını içeri ne zaman alacaksınız?
Toplantı bitmiştir

Erden Timur: "Başta sayın Okan Hocam, Futbolcularımız, Teknik Heyetimiz ve Yönetimimiz olmak üzere herkesi birleşmeye, birlik içerisinde hareket etmeye; hakkımız olan 24. şampiyonluk için Konya’da olağanüstü bir futbolla şampiyonluğa yürekten inanmaya davet ediyorum."

Geri
Üst Alt