Dursun Özbek: "Baş ahlaksız Ali Koç..."

Açıklama yapmak tabi lazımda bize yapılmış bir hareket var ortada, bir şekilde karşı tarafın canı yakılarak bunun intikamı alınır. Yok sen şusun böyle adamsın demenin anlamı yok. Bu adamın işlediği ne kadar suç varsa mahkemeye verip sosyal medyada mahkeme sürecini canlı tutmak lazım. Davaları Gs Tv den canlı vermek gibi olayın soğumasına izin vermeyeceksin.

Edit: Koç holdinge ait tüm markaları stadın her yerine as ki bilelim ne alıp almayacağımızı. Tüm Galatasaray camiasına seslen, tek kuruş ürün almayın borsada hisselerinizi satın bunlara zarar verin de. Cani gönülden buna milyonlarca kişi katılır. Madem ailesinin gücünü arkasına almış sende ailesine saldır bir tarafın yiyorsa.

Vermişler zaten. Şikayet edilmiş. Saldırdıkları kişide dün gece rapor alıp ayrı şikayeti yaptı. Yine diyorum Özbek'in yaptığı bu açıklamalarda boş bu işin cezasını kesmesi gereken kurumlar belli. Bu kurumların üzerine gidilmeliydi. Bu işe dur diyen çıkmazsa sokakta kan gövdeyi götürene kadar devam edecek çok belli. Dur diyebilecek kişilerde Özbek veya seçilirse Batum değil bu ülkenin yetkileri Batum kazansa onunda elinden şikayet etmek dışında bir şey gelmeyecek çünkü o da hukuka güvenecek ama hukuk işlemiyor işte işlese şimdiye kadar 2 yıl meni alır spordan men edilirdi.
Baş ahlaksız Ali Koç, trafik durdurularak, polis eşliğinde sahaya gelmiş ve sahaya alınmıştır. Güvenliği sağlayanlar şehir eşkiyalarının korumalığını yapmıştır!"

Ben yorumu yaptığımda sadece bu kısmı vardı baslıkta reis gördüm sonradan şikayet ettik demiş.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama basın önünde,

şeref yoksunu, yoğurtçu ali, kemancı ali, meczup ali, karakter yoksunu, terörist başı, baş terörist, alçak,

gibi sıfatlarla hitap etmemizi öneriyorum.

Şu fenerasyon ve mhk hakkında da konuşmalıydı.

Yav bu adam bizim hakkımızı koruyamaz.

Adamın yapısı bu, konuşamıyor. Soru soran genç daha güzel konuştu.

Hala mıy mıy itidal , germe toplumu şu bu biz mi kurtaracaz toplumu arkadaş.

Dursun Özbek: "Ali Bey stadyuma polis eskortuyla geliyor. Maç bitmiş! Orada stadyumu korumakla görevli arkadaşlar ortada yok! Orada ne işi var? Kamu onu ne diye görevlendirmiş?"

Dursun Özbek: "Ali Koç önemli bir ailenin ferdi, iyi eğitim almış biri, ailesinin gücü belli. Bu gücün arkasından, böyle bir işe girişmek, insanları birbirine düşürmek, bunun hesabını kim verebilir? Yarın böyle bir olay olunca bu durumdan vazife çıkaracak insan olmayacak mı?"
Yine ayni seyler

Stat müdürünüz öldüresiye yumruklandı. Ne söylemek istersiniz?

Dursun Özbek: "Ali Çelikkıran stadın bakımından sorumlu bir arkadaş. 7-8 kişi onun üzerine çullanmış.

Böyle bir şey delikanlılığa sığar mı? Bu Ali Koç nasıl bir spor adamı? Sen neyine güveniyorsun ya?"

Baş ahlaksız Ali Koç, trafik durdurularak, polis eşliğinde sahaya gelmiş ve sahaya alınmıştır. Güvenliği sağlayanlar şehir eşkiyalarının korumalığını yapmıştır!"

Ben yorumu yaptığımda sadece bu kısmı vardı baslıkta reis gördüm sonradan şikayet ettik demiş.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ettik de bu kaçıncı şikayet görevleri bu olayları engellemek olanlar hiç bir şey yapmıyor Özbek'i eleştirin hatta istifa kampanyası yapılsın ama işi bunları engellemek olan Bakanlıkları, polisleri es geçmeyelim onları da gündeme getirelim. Bunu yazınca bile burada yok Dursun'u koruyorsun falan diyen arkadaşlar çıkıyor.

En güzel cevabı hafta sonu takım gövde gösterisi yaparak vermeli. Gerisi lafıgüzaf. Bu ortama zemin hazırlayan sensin, önlem almayan sensin. Ee..

Cidden dünkü olaylardan sonra Galatasaray başkanına yakışan açıklama bu değil. Ya istifa et ya da makamına yakışır açıklamalar yap. Rakip takımın hocasının şerefsiz oğlu senin yöneticini tekme tokat dövdü senin sahanda biraz utanmanız olsun adamın suratına nasıl bakacaksın şu açıklamalardan sonra?

rezalet bir basın toplantısı

koçtan korkuyor her haliyle

Dursun Özbek: "Bu sahte kabadayılık, bu sokak kabadayılığı öyle bir şeydir ki önüne geçilemez. Emniyet Müdürüme, Sayın Valime değerli savcılarıma ve devletime sesleniyorum; Bu gidiş iyi bir gidiş değil. Son 6 aydır olanları gözden geçirin!"

Geri
Üst Alt