Dursun Özbek Basın Toplantısı Düzenledi!

Derin GS diye dolaşanlar bu herifin karşısına herhangi bir şey çıkarıp indirmeli bunu

Abi belki terimi getirir siye dusunuyodum ama yok bunla olmayacak karsisina mutlaka duzgun bi aday cikmasi lazim

[FONT=&quot]"Galatasaray yönetim kurulu, tüm değerlendirmeler ışığında en uygun seçimi yapmak zorundadır. Galatasaray'a hizmet vermiş kişilerin yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum."

[/FONT]
[FONT=&quot]"Buradaki en önemli husus, Galatasaray'ın menfaati. Başarı çizgisinden uzaklaşmaya başladığı zaman kimse kusura bakmayacak. Eğer yönetimse yönetim gider, antrenörse antrenör gider."[/FONT]

Yav bu adam hiçbir soruya cevap vermiyor.Bir şey de anlatmıyor niye basın toplantısı yapıyor ki?

Bazi sozlerinde acikcasi insanlarla dalga geciyor, tudor basarisizsa sen basarili misin 2,5 senedir ?

inanamiyorum

simdi neden kimsenin aday olmadigini , kimsenin bu islere girismek istemedigini anliyor musunuz

suresini uzatmak icin yapilmis bir hamle , tam 6 aylik sureyi bekleyip ...

o yuzden siz de benim gibi yapin , umursamayin ,hayat Gs den veya futboldan ibaret degil

bosuna sinirinizi bozmayin derim , dinleyene ...

ne anlatiyorsun baskan, hicbir b*k anlamiyorum...
sevgili galatasaraylilar,
galatasaray menfaatleri, vs

bom bos toplanti!

5 kurusluk faydasi yok diyor. bana birini hatirlatti :D

beyler-susun-deli-konusuyor-konus-deli_1532904.jpg

Lan bu herif inatla Mayıs diyor ve bunu seçim mi şampiyonluk mu ayırt etmeden diyor tam bir şark kurnazı

Geri
Üst Alt