Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
Göreceğim ben seni.Sen ağlamaya devam et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göreceğim ben seni.Sen ağlamaya devam et
yahu tabii ki - orası zaten kayıp.futbol takımı idaresi zor iş. Erden timur öyle işler yapmıştır ki emin ol bu yönetimden hiç biri yapamaz. Fifa,pes oynamıyoruz sonuçta bu futbolcularla kurduğun bağlar,sorunlarını çözmek, aidiyetlerini sağlamak tek başına okan burukun yapacağı işler değil.kısacası havada bulut sen şampiyonluğu unut erdensiz yönetimle, o çapta yönetici yok malesef şuan.
Kotu iş yaparsa elestiririm normal bir durumGöreceğim ben seni.
lan daha ne kötü iş yapacak bijonKotu iş yaparsa elestiririm normal bir durum
Ulan sen tamirci misin hep yedek parça sayiyorsunlan daha ne kötü iş yapacak bijon
senden ala stepne mi varUlan sen tamirci misin hep yedek parça sayiyorsun
senden ala stepne mi var
senin avatar niye değişti ?2 3 gündür gözümden kaçmadıUlan sen tamirci misin hep yedek parça sayiyorsun
Eylül 2023 Kemerburgaz tesislerine geçiyoruz halen bitmedi yeni sezonada yetişmeyecek gibi gözüküyor.
Ocak 2024 Bankalar Birliği anlaşmasından Mayıs 2024'de seçim vakti çıkıyoruz yeni yönetim anlaşma olmadan seçilecek... Halen yok.
Pisuvarda İbrahimovic
Florya'da Mehmet Özbek
Salı günü inecek olan uçaklar inemedi.
Grosskreutz faciası
Sigthorsson faicası
Levent Nazifoğlu gibi vasıfsız yöneticiyle çalışması
Saymakla bitmez, sırada Florya'yı peşkeş çekmek var...
Yapamaz malesef, imkansız. Fatih hoca o tarz bir teknik direktördü o bile albayrak ve ali dürüst yardımi ile başarıya ulaştıyahu tabii ki - orası zaten kayıp.
o yüzden hangi konu unuttum OKan hoca'nın işi 2 ye katlandı o açıdan. çok daha stres altında olacak.
Ona rağmen başarabilir onu demeye getiriyorum.
Recep el koydu. Darbe yaptı banasenin avatar niye değişti ?
Daha sayarım da boşa uzamasın bir kısmı bile yeterli olur.Bazı taraftarlar bunları unutmuş hatırlattığın iyi oldu reis
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bundan sonra 1 numaralı düşmanın benim. gelen her kötülüğü benden bil
bundan sonra 1 numaralı düşmanın benim. gelen her kötülüğü benden bil
Daha sayarım da boşa uzamasın bir kısmı bile yeterli olur.