Dursun Özbek | Başkan

Acele etmeyin daha siz başkanım, böyle devam. Elin adamı transferlerini yapıp senin karşına komando gibi hazırlayıp çıkartıyor transferini, kupa maçında sana 5 tane sallıyorlar. Siz böyle devam

Simdi kazikli 1-2 panik transfer gelir. CLe kalmayi beceremeyiz, Kasim ayinda maaslar ödenemiyor haberleri cikar ve devre arasi Baris ve Sanchezi satariz

Super kupada son sampiyon takimi, 40 puan fark attigi takimdan 5 yediren baskan olarak tarihe gecmistir.

Kendisinin vizyonsuzlugunu Erden Timur'un kapattigini biliyorduk da bu kadar bilmiyorduk. Asla ama asla bu kulubun kapisindan girmemesi gerek.

Sampiypnluk kutlamadigin yer kaldimi ulan?? Hadi yallah. Istifa edip defolup gideceksin

O zeka pırıltısı aklından “Okan’ı yerim böyle süreci götürürüm” diye geçirme.

Sana da, o akıl hocalarına da başlarım.

Süheyl Batum Başkan adayı olduğunda niye saldırdınız adamın üstüne?! Hey?!

1 sene sonra taraftarın karşısına çıkacak yüzü olmayacak Dursun Özbek'in, bakalım ne zaman yanlayacak Erden Timur'a? Binbir duygu sömürüsüyle ben ettim sen etme diyecek.

Buraya yazıyorum, geri dönmesi için araya adam sokulacak, belki de bizzat kendisi lafını yutup, geri dön çağrısı yapacak. Belki dönem sonunda başkanlık sözü de verir, kimbilir.

2 ay geçmiş mesajın üzerinden. Bizi daha da kötü günler bekliyor-. Saz arkadaşlarıyla bize yaşatmadıkları rezillik kalmayacak bu sene.

30milyona 2 topcu alacaksan sezon biter bitmez de alirdin. su 2 topcuyu 10 milyona alirdin sezon biter bitmez. en iyisi ince eledik sik dokuduk dedikleriniz 30 milyona biri 2.lig topcusu aliyonuz.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Td cikar aceleye gerek yok der. Baskani daha iki gun onceye kadar her sehirde sampiyonluk kutlamaya devam eder. Resmi twitter bile mac hakkinda bisey paylasmaz. Herkeste bi rehavet var aferin boyle devam edin.

Kulübün kasasına nakit mi koyuyorsun napıyorsun bilemem sike sike transfer yapacaksın yok öyle iki transfer yapıp bitirmek gerekirse kasaya para koyacaksın 10 no kanat sol bek ve stoper alacaksın bu takıma hıyar herif senin bankalar birliğini de sikeyim götüne girsin o florya aq evladı

Bu adamın gs li olduğunu hiç birzaman düşünmedim üstüne bir de inanılmaz uğursuz bir adam. Erden timur başkandı geçen 2 sezonda bu değil

Geri
Üst Alt