Dursun Özbek | Başkan

kültür ve turizm bakanlığımızın sitesinden müthiş bir şey buldum. allah devletimizden razı olsun.

Bir şeyler kazanınca tok alıcı durumuna girme. Takım başarılı olsa da eksik bir şey varsa, adım at ve orayı onar. Bu takım şampiyon yine olur mantığına girme çünkü sen şampiyon olunca, rakiplerin seni yakalamak için güçleniyor ve sen aksayan yerlerine oyuncu almazsan yakalanırsın.

Bu adam nasıl istifa etmiyor hâlâ
Bu saçma düzen başta olduğu sürece daha çok tırnak yiyerek maç izleriz

Öyle bir şeffaf yönetim kurdu ki biri tuvalette sesli osursa anında bunu basına aktaracak isimlerle doldurmuş yönetimi. Ulan Icardi tarafının ağustos sonuna ödemeniz var hatırlatma yazısı bile basına sızdırılıyor

her seyin birincil sorumlusu sensin.

insanlar kotu gidisi suclamak icin baska isimlere yonelebilir ve sen de arkada saklanabilirsin. ama ben seni unutmadim.

avrupa'da kupa kaldiracak takimi baslangic noktasina geri getirdin.gs umurunda bile degil. insaat icin bu kulubun basina getirildin.

gs'a verdigin zarari ali koc+aziz yildirim veremezdi. ayip olur bu kadari derlerdi.

Türkiyenin başına gelenlerle Galatasarayın başına gelenleri ortak noktaları var temelde aynı şeyler yaşanıyor. Artık topla tüfekle savaş kazanmaya gerek yok savaşlar istihbaratla ajanla kazanılıyor.

hemen yabancı var istemeye başlamalı. zaten olacakların fragmanını geçtiler, bugün isyana başlasak en azından 2. devreye yetişir belki yangınımız

ohoo bugün cumartesi yaw. adada öğlen ikide başlamıştır kaliteli şaraba reyiz. şu an uyuyordur büyük ihtimal. maç-futbol-gs-fb umurunda mı yaw :d

Zaten her türlü küfür edecezde ilkayi almazsan tüm oluşumlarına küfürler etmeme gerek varmı bir işi de yapabil

Biletleri karaborsadan taraftar grubuyla satip asiri zengin olan yonetici kimmis baskan? Fatih altayli zehiri saldi

Geri
Üst Alt