Dursun Özbek | Başkan

Koca Kulüpte bu herifi 2 kere başkan yaptılar ya. Diyecek söz yok

Senin başımiza geldiğin günün şafağını.

Transfer tayfa umrunda değildir ama divanda birkaç ağır top tarafından rencide edilmekten biraz korktuğu ise kabak gibi ortada

O divan kurulu adamsa yerin dibine sokar bu yağlı suratı! 2 yıl üst üste şampiyon olmuş takımı resmen sabote etti. Çoluğundan çocuğundan çıksın ne diyeyim.

Umarım divan kurulu hızlı aksiyon alır ve verilmesi gereken tepki, her zaman olduğu gibi bir kez daha iş işten geçtikten sonraya kalmaz.

Bu yönetim devam ettiği her an kulübe daha fazla zarar verme potansiyeli taşıyor benim gözümde. O yüzden ne kadar erken seçim, o kadar iyi.

Bir taraftar olarak şu yaşananlara yemin ederim içim acıyor...

Bu saatten sonra transfer yapmasan da sıçtın yapsan da. Galatasaray'ın kuruluş amaçlarının bu kadar önemsiz görülmesi can sıkıcı.

Allah korudu da Tottenham maçı deplasmanda değil...

O divan kurulu adamsa yerin dibine sokar bu yağlı suratı! 2 yıl üst üste şampiyon olmuş takımı resmen sabote etti. Çoluğundan çocuğundan çıksın ne diyeyim.
Çoğu bunun adamı değil mi abi zaten.

Yoksa ilk döneminde onlarca rezilliklerle ve skandallarla dolu bir başkanlık süresi geçiren adamı niye bir daha seçsinler ki.

Florya’yı satmadan gitmez bu.
Gitse bile kulübü yine icraya verir.

Yaptın uine yapacağını takımı mahvettin. Nolur defol artık.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güney amerika ülkelerinden genc aramak daha iyi
3 ayları vardı onun için.

adamd açıktı ismen medyada - arabistana gitmesini izlediler. bizde Sara'ya 18 verdik.

sarayı gömmüyorum asla hala beklentim var ama Ezequiel Fernandez cuk olacaktı her açıdan.

bizimkiler ne yaptı

kafaan tominay - wendel - rabiot gibi 25-30 lara varan maliyetli şovlar peşinde koştular.

Geri
Üst Alt