Dursun Özbek | Başkan

Gerçekten bunun adı artık beceriksizlik değil, kötü niyet

Erden Timur gittikten sonra sadece 3 aylık süreçte bize yaşattığınız tüm rezillikler yetti de arttı bile. #İSTİFA

Bunun yaptığı kötülüğü ali koç bile yapamazdı,umarım şu karaborsa işinin peşini bırakmazlar ve bundan ve avanelerinden toptan kurtuluruz!

idari ibrayı kaldırtarak yapacagı hırsızlıklara yol açmış kişidir kendisi lakin genel kurul nolursa olsun hakettigini yapmalı bu şahsa

Şampiyon kadroyu koruyup üstüne 3 hamle yapacakken gereksiz yerlere harcayıp takımın kanat oyuncularını üç kuruşa satan Dursun, İbrahim Hatipoğlu, Cenk ve Metin. Pılınızı pırtınızı toplayın defolun gidin lan bu camiadan.
-uan7iy.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu iş oyuncu meselesi değil. Jakobsu koyarsın, Barışı oraya koyarsın sağda Jelert ile oynarsın o 3lü sistemi oynarsın ama siz bu sene Zalewski başta olmak üzere sürekli yüzüstü bıraktınız. Bizi elaleme rezil kepaze ettiniz. Osimhen transferinide siz değil Gardi yaptı. Defol.
92r142.webp

Evet Zalewski tabiki yattı. Okan Buruk yine yarı yolda bırakıldı. Osimhen geldi diye 352'ye döndü kanat bek alınmadı. Alternatif isimlerin hepsi bu takımda max yedek olur. Sol stoper Abdülkerim, Sol kanat bek Jakobs devam. Dursun, Hatipoğlu, Cenk üçlüsü gözümüze gözükmeyin.
jfrpiv.webp

Kendisini çok seviyorum ve başarılı buluyorum. Erden Timur konusunda hatası varsa ki var gözüküyor tek eleştirdiğim nokta bu olur.

Eğer bugün herkesin ağzında Erden Timur adı varsa bu Dursun Özbek sayesindedir yoksa Timur, Dinçer Azaphan'dan öteye gidemezdi. Eğer o gün Öztürk veya Hamamcıoğlu kazanmış olsaydı görürdüm ben camianın halini.

40 yıldır tesis anlamında çivi çakılmamış takıma geldi tesisi dikti bundan sonra kim gelse 1-2 yıla orayı tamamlar.

Yardımcı'nın önünü kesti veya kesmedi bilmiyorum ama bir şekilde yeryüzünün en büyük Galatasaray düşmanı insanı TFF başkanı olmayacak.

BB'den çıkmadı henüz ama çıkacağına eminim sadece Florya ihalesi bekleniyor bu olunca zaten işin rengi pozitif yönde bizim lehimize korkunç şekilde değişecek.

Sportif olarak anlatmaya gerek yok, 2 farklı dönem 2 kere kadro kurdu ve 4 lig şampiyonluğu alıp sayısız ikon oyuncu getirdi. İlk 2 yılın sonunda bu işi öğrendi ve ona göre icra ediyor.

Şu an bulunduğumuz transfer döneminde söylenenlerin hiç birine katılmamakla birlikte Eylül ayında istenilen olmazsa ben de kendisini istifaya davet ederim ama şu anda transfer noktasında sıfır yanlışı var.
ahaaaaa şimdi buldum seniiiiii.

"bb'den çıkacağına eminim" heeeeeee...

"eylül ayında istenilen olmazsa ben de kendisini istifaya davet edeceğim" heeeee...

hadi et bakalım. ne işe yarayacaksa?

zuhahahahah :dddd

ulan yaaa posta bak.

her harfi skandal yaw :d

Söylemiştik bunları. Sen her şeyini çekip çeviren adamı başarının sarhoşluğuyla yersen böyle ortada kalırsın işte.

Birileri gibi Opet'ten franchise almak için efsanesini ve takımı adeta sabote edip sadece Etebo alıp gelen ya da yine birileri gibi Hagi ile Popescu'nun geçmişte yaptıklarının hatrına gönülleri olsun diye iki Rumen'e 5 yıl taksitle 12 milyon versin yine o efsaneyi itibarsızlaştırmak için malum çevrelerden emir alıp ilk gün " e hadi hocayı da yolladık, hakemler niye hala böyle" diye pişkince açıklama yapsa baş üstünde tutulurdu.

ama Özbek ne yaptı;

13. olup 100 euroya kombine satıp, satılacak tek bir asseti olmadan gelip 50 milyon euro taahhüt ile transferler yapıp üstüne müstakbel başkan adayı hediye edip üstüne taşınmazlara bir ÇİVİ çakıp üstüne şurada 3-4 aya tüm borcu sıfırlayan ve 102 puan ile şampiyon takım ortaya çıkarmış adama 21 temmuz'da sözüm meclisten dışarı "hırsız" ithamı yapılıyor koca koca adamlar tarafından.

Terbiye ve vicdan diliyorum, 3 yıl önce "tesislerden çorap çalmış" dendi bu kulübün en büyüğüne o zaman utanmadılar e haliyle şimdide utanmıyorlar ama emin olun ben sizler yerine utanıyorum.
inanılmaz vol2

zuhahhahaha :dddd

ahaaaaa şimdi buldum seniiiiii.

"bb'den çıkacağına eminim" heeeeeee...

"eylül ayında istenilen olmazsa ben de kendisini istifaya davet edeceğim" heeeee...

hadi et bakalım. ne işe yarayacaksa?

zuhahahahah :dddd

ulan yaaa posta bak.

her harfi skandal yaw :d
Bir de 600 milyon euro serveti olup 30-40 m euro sadece hibe eden adamı 10 milyon lira sponsorluk verdi diye her yerde reklam yapan Dinçerle kıyaslamış :asd:

Galatasaray marka değerini düşüren beceriksiz daha kötüsü umursamaz başkan. İstifa edin.

Seve Seve Gideceksin Dursun. Giderken de rezil yönetimini de ve Cenk denilen şeyi de götüreceksin.

Geri
Üst Alt