Dursun Özbek | Başkan

kendisinin ve ekibinin yürüttüğü rezil transfer politikası yüzünden, gs takım kadrosunda orijinal mevkii bek olan sadece 1 sol bek (jakobs) ve bir sağ bek (jelert) bulunmaktadır.

futbol ile ilgisi yoktur. kulüp başkanlığının amacı bellidir.

sen ne işe yararsın be adam
kaç haftadır net penaltılarımız yeniyor, VAR yok

sen napıyorsun, ne vasfın var

Bu herif yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı ona rağmen kongrede ses çıkmadı cidden çok yazik kulübün haklarını savunmayı geçtim kendilerinide rezil.ediyorlar ,eskisi.gibi muhalefet olsaydı bizde o koltukta oturamazdi

Büyük başganı özledim ya

Neyse özlem gidermeyelim ama başgan

Sen çıkma ekranlara, arkada işleri yürüt iyi böyle

Tüm zamanların en iyi kadrosunu kurmuş başkana edilen laflara bakın. GS li başkana b u derece hakaret edemez. Hele çoluk çocuk hiç bir laf edemez.

Tüm zamanların en iyi kadrosunu kurmuş başkana edilen laflara bakın. GS li başkana b u derece hakaret edemez. Hele çoluk çocuk hiç bir laf edemez.
evet arkadaşlar bundan sonra başkan ve yönetimi için eleştiri yapacaksanız KARTAL KAYA'ya soracaksınız.

hele ki yaşınız küçükse SUSACAKSINIZ çünkü KARTAL KAYA hepimizden yaşça büyük.

Utanç vesilesi bir başkansın. Gs nin yıllardır emeklerini çalıyorlar sen pasif pasif izliyorsun orda

Kendin konuşamıyorsun yaratılışın öyle anladık. Bari hakkımızı savunacak birini al yanına ya. Ömrümde bu kadar sahipsiz görmedim kulübü

utanç verici biri.

gs'ın tarihi başarısının önünde duran en büyük engel.

bunun bir level üstü, ali koç ya da ömer çavuşoğlu'nun falan gs'a başkan olması.

Galatasaray’ı pasifize etmek için içeri sızdırılmış bir adam. Ne başkanı ya! Siz hiç böyle bir Galatasaray başkanı gördünüz mü? Hem Galatasaray’ı pasifize edecek, hem Florya’nın suyunu içecek. İnsanın gücü yetmiyorsa bile utanır, istifa eder. Galatasaray hiç bu kadar basiretsiz duruma düşmemişti. Umarım bir gün yaptıklarının bedelini öder bir şekilde.

Kötü konuşmamak için zor tutuyorum kendimi. Dilimizde tüy bitti sen nasıl başkansın bir kere de çık konuş bir işe yara. Her maç aleyhimize penaltı uyduruluyor uyuma artık yeter

Kendin konuşamıyorsan konuşacak adam getirmen lazım.Herifler şampiyon yapmamak için her maç sarı+ penaltı ile elinden alırlar puanlarını.Rakipler için hakem düdük asılıyor sen sesini çıkarmazsan vuran çok olur.

Geri
Üst Alt