Dursun Özbek | Başkan

Şu adamın eli sıkılmaz Hadi nezaketen sıktın diyelim Bir de ne diye ayağa kalkıyorsun ki? Kim ki bu dallama?

Dursun Başkanı tebrik ediyorum, açıklamasıyla TFF başkanı olacak herifi açık hedef olarak gösterdi. Madem Galatasaray 'a bu kadar düşmanlık duyuyor hodri meydan bundan sonra

1733426080488.webp
adam

Dursun Özbek’e çok laflar ettik, hakkını helal etsin, kendisinden özür diliyorum. Bugün bu adam cebinden yığınla para vermiştir, geldiği zamanlar her zaman iyi kadrolar kurmaya çalışmıştır hatalarıyla sevaplarıyla ŞAMPİYON Başkandır ve hep öyle kalacaktır.

Bunların üzerine hem Kemerburgazda yeni tesisler yapıyor hem Bankalar Birliği anlaşmasından çıkaracak.
Bütün bunları yaparken tüm kurumları tüm rakipleri satın almış satın almaya çalışan bir holdinge karşı yarıştırıyor üstüne başarılıyor.

Bugün bizim bir de aleni şekilde devlet televizyonunda tehtid edildi, Allah razı olsun sayın başkan, ben sizden razıyım.
Benim gözümde EFSANE BAŞKAN oldunuz hep öyle kalacaksınız.

Saygılarımı kalben sunuyorum

Arkasında olanlar ne kadar samimi sorgularım

yarın tffyi şöyle bas milyonlarca gsli gerisini halleder, ama 1-2 hakkın daha gasp edilir, o konuştuğunla kalırsan elveda

Tehdit sonrası TFF'ye gitmeli sen kimsin de tehdit ediyorsun minvalinde. Ayrıca ivedi şekilde Twitter'dan kısa ve etkili bir açıklama daha yapmalı.

Eleştiririz , öfkeleniriz, söyleniriz...
Ama bunu biz GS taraftarı yaparız. Başkası değil
Dış mihraklara, hele ki mafya bozuntusu bir herife karşı başkanımızı yalnız bırakacak değiliz

başkanın rte ile arası iyi derler yıllardır ama sanırım hiç kullanmadı bu yakınlıgı bence bir şekilde kullanma konuşma zamanı geldi çünkü iş daha tehlikeli yerlere gidecek bu herife dur denmezse

başkanın rte ile arası iyi derler yıllardır ama sanırım hiç kullanmadı bu yakınlıgı bence bir şekilde kullanma konuşma zamanı geldi çünkü iş daha tehlikeli yerlere gidecek bu herife dur denmezse
Zaten Hacıfeneroğlunu alırsa o alır. Bence artık başkanın bu samimiyetini kullanması gerekiyor.

Dursun Başkanın yanındayız. Bence arasın RTE'yi bu işi bu çakma mafyayı bir sözüyle darmaduman eder.

Geri
Üst Alt