Dursun Özbek | Başkan

Go Away GIF

Güçlü yönetim şart arkadaş bu nedir ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kuru gürültü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen 10 sene üst üste CL şampiyonu olan başkan da olsan.
Ptesi günkü maça Acun'un kankası hakem atamasını engelleyemedinya, sen hakkımızın yenilmesini engelleyemiyorsunya, senin bu camiada işin yok artık.
Derhal İSTİFA et.

Güçlü dediğimiz erden timurda olsa gene bu namussuzların kararını değiştiremezsin..Bunu geçelim..

Dursun özbek’i parmağında oynatıyorlar.En son deprem dolayısıyla toplanılan ortamda bile düştüğü durum tam bir kepazelik..Orada gerçek anlamda Galatasaray sevdalısı bir başkan olsa bunlarla aynı safta aynı karede bile yer almaz.
Dursun özbek yönetimi tam anlamıyla facia..
Ama genel kurulu düşünüyorum hangisi daha facia karar veremiyorum.

bize sinek ikili olacak başkan değil maça ası başkan lazım. buradan ünal aysal başkanımı saygıyla anıyorum tekrardan.

Ne işe yararsın sen bir adam odun olsa gs başkanı olduğu için ağırlığı olur sende hiçbirşey yok galatasaraya niğdespor muamelesi yapıyorlar sen hala o koltukta oturuyorsun

Acaba dursun koç ibo acun okan hatip hulusi mulusi medya önünde birbirleriyle düşman gibi takılırlarken arka planda kardeşlik türküleri söylüyolarmıdır

Hiç inanmıyorum bu adamlara

Florya işinde paranın hepsi bize kalmıyor
(Buna kalsa Riva'nın yanında meze niyetine vermiştik Florya'yı çoktan)
Kemerburgaz aşırı dandik oluyor
BB'den çıkacaz diye para harcanmıyor iki yıldır BB'den çıkacak fon yaratılamıyor
Transferde batırıyor
Kulübün parası sağa sola saçılıyor hem de önümüzdeki dört senesi ipotek edilerek
Saha dışında ezdiriyor
Teknik ekibe çekidüzen veremiyor
Kulübün markasının içine ediyor
Değerlerimizi temsil edemiyor

Adını anan yok. İstifa etmesi için bir tepki yok. Sorsan Fb taraftarı mal :asd: :asd:

Rezil oluyoz rastgele bi takıma. Sucukçular 30 dakika gitme sana muhtaçlar falan diyor

O bilmem ne evladı en azından yaptığı binbir türlü pisliği, harcadığı maddi manevi bütün varlığı Fb için harcıyor. Kulübüne avantaj sağlamaya çalışıyor, sonunu getiremiyor orası ayrı. Bu ne yapıyor. GS kulübüne ne gibi bir faydası var

Çok açık ve net. Kulübümüz son 30 yılda hiçbir zaman bugünkü kadar aciz olmamıştır

Nerede bir hadise oluyor büyük beyimiz ortalıkta gözükmüyor.

Geri
Üst Alt