Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 17.041
- 7.495
- 1.873
Bi yönetim topla bari.
Kriz masası kurun.
Hiç bişey olmamış gibi davranmayın.
Kriz masası kurun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kimi toplayacak. Erden timur 2 sezon başkanlık yaptı bu beceriksiz yönetim de sefasını sürdü sadeceBi yönetim topla bari.
Kriz masası kurun.
Her şeyi bir kenara koyuyorum, öyle bir noktadayızki birleştirici tek güç yok.
Zamanında FT mesela çıkar bir konuşurdu sonuna kadar derdik, ET çıkardı tüm camia kenetlenirdi. Okan bu rollerin adamı değil, yönetimde de güvenilen tek kişi yok.
Neler yapıldı bu sene, tek gün savunamadı kimse, bu yönetim bu durumda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur?
Bizim en büyük sorunlarımızdan birisi bu. Adamlar göstere göstere bize her şeyi yapıyor ama çıkıp tek bir açıklama yapacak kapasiteye sahip adam yok yönetimde. Bizim maçlardan önce sosyal medya üzerinden yapılan algıların haddi hesabı yok ama bir tane savunacak mekanizma yok. Takım kötü gidiyor takımı ve taraftarı kenetlendirmek kimsenin umrunda değil.Her şeyi bir kenara koyuyorum, öyle bir noktadayızki birleştirici tek güç yok.
Zamanında FT mesela çıkar bir konuşurdu sonuna kadar derdik, ET çıkardı tüm camia kenetlenirdi. Okan bu rollerin adamı değil, yönetimde de güvenilen tek kişi yok.
Neler yapıldı bu sene, tek gün savunamadı kimse, bu yönetim bu durumda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur?
Icardi ETyi savundu orada daha çok.Yau İcardi bile geçen sezon sadece Instagram üstünden Ali Koç'a verdiği cevaplarla vs kenetlenmeye katkıda bulunmuştu.
Bu sene komple tüm takımın, herkesin üstünde bi pasiflik var.
Icardi ETyi savundu orada daha çok.
Galatasaray’ı bence çok da sallamadığını bu sene gördük, kendince haklıdır tabii ailesel mevzuları var ama kulüpten az da olsa koptu bence.
arada birkaç kere de bankalar birliğinden çıkar bir deyapacağını söyliyim şimdiden
2 maç daha puan kaybı olursa hatipoğluyu görevden alıp hocanın destekçilerinden birini azaltacak, sonra da hoca bir tepki verip takım toparlamazsa iş işten geçtikten sonra hocayı görevden alacak
amaç tabi ki kendisini işten sıyırmak
Akıl edemezki bunlarıyapacağını söyliyim şimdiden
2 maç daha puan kaybı olursa hatipoğluyu görevden alıp hocanın destekçilerinden birini azaltacak, sonra da hoca bir tepki verip takım toparlamazsa iş işten geçtikten sonra hocayı görevden alacak
amaç tabi ki kendisini işten sıyırmak
Akıl edemezki bunları
Yanında kim varsa onların işidir üstadniye hamza zamanı cüneyte el çektirdi sonra rize dönüşü denizli falan filan o yapmamış mıydı
Hamza, Umut’un sözleşmesini ben uzatacaktım zaten dedi diye kovdu adamıniye hamza zamanı cüneyte el çektirdi sonra rize dönüşü denizli falan filan o yapmamış mıydı