Dursun Özbek | Başkan

ben aylardır söylüyorum bu adam hacıosmanla ortak iş çeviriyor yani net 2 yüzlü ,keza urfalı tayfası onlarda net fenerle iş çeviriyor

Her şeyi bir kenara koyuyorum, öyle bir noktadayızki birleştirici tek güç yok.

Zamanında FT mesela çıkar bir konuşurdu sonuna kadar derdik, ET çıkardı tüm camia kenetlenirdi. Okan bu rollerin adamı değil, yönetimde de güvenilen tek kişi yok.

Neler yapıldı bu sene, tek gün savunamadı kimse, bu yönetim bu durumda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur?

Zamanında FT mesela çıkar bir konuşurdu sonuna kadar derdik, ET çıkardı tüm camia kenetlenirdi. Okan bu rollerin adamı değil, yönetimde de güvenilen tek kişi yok.

Neler yapıldı bu sene, tek gün savunamadı kimse, bu yönetim bu durumda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur?

Yau İcardi bile geçen sezon sadece Instagram üstünden Ali Koç'a verdiği cevaplarla vs kenetlenmeye katkıda bulunmuştu.

Bu sene komple tüm takımın, herkesin üstünde bi pasiflik var.

Bizim en büyük sorunlarımızdan birisi bu. Adamlar göstere göstere bize her şeyi yapıyor ama çıkıp tek bir açıklama yapacak kapasiteye sahip adam yok yönetimde. Bizim maçlardan önce sosyal medya üzerinden yapılan algıların haddi hesabı yok ama bir tane savunacak mekanizma yok. Takım kötü gidiyor takımı ve taraftarı kenetlendirmek kimsenin umrunda değil.

Yau İcardi bile geçen sezon sadece Instagram üstünden Ali Koç'a verdiği cevaplarla vs kenetlenmeye katkıda bulunmuştu.

Bu sene komple tüm takımın, herkesin üstünde bi pasiflik var.
Icardi ETyi savundu orada daha çok.

Galatasaray’ı bence çok da sallamadığını bu sene gördük, kendince haklıdır tabii ailesel mevzuları var ama kulüpten az da olsa koptu bence.

yapacağını söyliyim şimdiden

2 maç daha puan kaybı olursa hatipoğluyu görevden alıp hocanın destekçilerinden birini azaltacak, sonra da hoca bir tepki verip takım toparlamazsa iş işten geçtikten sonra hocayı görevden alacak

amaç tabi ki kendisini işten sıyırmak

Icardi ETyi savundu orada daha çok.

Galatasaray’ı bence çok da sallamadığını bu sene gördük, kendince haklıdır tabii ailesel mevzuları var ama kulüpten az da olsa koptu bence.

Az değil bence baya uzaklaştı. Adamın tüm hayat hikayesini öğrendik boşanma sürecinde, meğersem tutunacak bir şey ararken denk gelmişiz işte, adam cidden hem Erden Timur'un önce insanlığına, dostluğuna tutunmuş, ardından Galatasaray taraftarına.

Şimdi boşandı etti, tüm o saçmalıklar geride kaldı. Yeni hayat arkadaşıyla, artık görüşebildiği kızlarıyla yeniden Arjantin'de mutlu mesut yaşama şansı var.

Bi ihtimal onları alıp gelip burada seneye tekrar taraftarla da birlikte son 1 sene geçirip, buradaki kariyerini noktalamak isteyecektir.

Sıra kendisine gelmesin diye sıradan birilerini yiyecek. Şampiyonluk giderse ilk hedef OB olur

Florya işi ve oradan gelen paranın harcanması ile geri dönülmez yola girilince kendisi kaçar zaten

2026'ya kadar çözer her şeyi, o seçime de girmez. GSYİAD falan da umrunda olmaz bu arada alacağını alır

2 maç daha puan kaybı olursa hatipoğluyu görevden alıp hocanın destekçilerinden birini azaltacak, sonra da hoca bir tepki verip takım toparlamazsa iş işten geçtikten sonra hocayı görevden alacak

arada birkaç kere de bankalar birliğinden çıkar bir de

Akıl edemezki bunları

Bir puan kaybında daha mekanın önüne gidip emanetleri kaldırıp sessizce beklemeliyiz

niye hamza zamanı cüneyte el çektirdi sonra rize dönüşü denizli falan filan o yapmamış mıydı
Yanında kim varsa onların işidir üstad
Evinde sarı leblebi ve sarı kola eşliğinde flash tv izlemekten başka bişi yapmıyordur maç günleri

niye hamza zamanı cüneyte el çektirdi sonra rize dönüşü denizli falan filan o yapmamış mıydı
Hamza, Umut’un sözleşmesini ben uzatacaktım zaten dedi diye kovdu adamı

Sonra da zaten taraftarlar beğenmiyordu falan dedi

Denizli’yi getirdi o da sis mis dedi 3 ayda ağzımıza zıçmıştı

Üstüne Sikerinkle kupayı aldık diye onunla devam etmiştik bir de

Herif kendi eleştirilmesin diye herkesi atar öne

Alanya maçı da gelmezse kovman lazım artık şunu, yeter.

Mourinho ve okan buruk'a aynı ceza verildikten sonra bu adam resmi tepki koyma gereği bile duymadı herhalde para cezası almamak için.

Geri
Üst Alt