Dursun Özbek | Başkan

Normal şartlarda kulüpten ihraç edilmesi gerekirken en çok kupa kazanan başkan olacak,bu herifin söylediği onlarca yalana rağmen fener kongresi gibi kendisine en ufak eleştiri gelmemesi hala akıl alır gibi degil

Her gün başka bir rezilliği ortaya çıkıyor. Sac ile bir galatasaray başkanı aynı masada nasıl bulunur. Bu adam senin takımın hakkında neler dedi maçından sonra o maçın hakemine ağza alınmayacak hakaretler etti ama bu dursun için önemli değil tabi.

1746021316594.webp

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan’ı makamında ziyaret etti.

1746021335600.webp

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

Kendisi hakkında çok ciddi iddialar var.

Saç, Seten, Büyüka ile cuma günü etilerde bir yemek yediği projeler ve transferlerden bahsedildiği söyleniyor.

Bugün Saç'ın yayınına baktım, bayağı bilgiler veriyor. Fenerlilerin içerdeki adamı Dursun Bey sanırım.

Erinç de bu yemekten bahsetti bugün farklı bir kanalda.

Yazık, çok yazık.

Son düzenleme:
"Ghosting" tanımının kurucu üyelerinden.

Cok özlediniz sanırım unal aysal profilli başkanları

Kendisi hakkında çok ciddi iddialar var.

Saç, Seten, Büyüka ile cuma günü etilerde bir yemek yediği projeler ve transferlerden bahsedildiği söyleniyor.

Bugün Saç'ın yayınına baktım, bayağı bilgiler veriyor. Fenerlilerin içerdeki adamı Dursun Bey sanırım.

Erinç de bu yemekten bahsetti bugün farklı bir kanalda.

Yazık, çok yazık.
Seten'e göre transferde isim vermemiş. Projelerde de Bütçe Genel Kurulunda söylediklerini anlatmış. Şansal Büyüka ve Seten ile oturmasına takılmadım açıkcası herkesin izlediği şeyleri anlatıyor sonuçta. Lakin Serdar Ali denen kişi ile oturması yanlış.

Sac denen şebekle niye görüşüyorsun bilader adami hasta etme

Her seferinde "Yapı" diyen, her seferinde hakemler tarafından korunduğunu söyleyen kişilerle oturup yemek yemesi çok ilginç. Gerçekten yazıklar olsun.

Senin bu adamları önümüze atman gerekirken otur yemek ye.

Sırf bu yüzden ibra edilmemeli.

Geri
Üst Alt