Dursun Özbek | Başkan

Yapabilecegi en iyi sey, secim kafalarina girdiginde dogru insanlara, ogru yonetim kadrosuna devretmek olacaktir.

BB - florya sureclerinde sinifta kalmistir. Kendisi olmasa bile kadrosu rezalet oldugu icin ve BASKAN KULUBU dendigi icin devrtmetmesi gerekmektedir.

Yoksa Metin Ozturk, Hatipoglu ve ise yaramayan digerlerinden kurtulamayacagiz

O kadar zayıf bir başkan ki oy potansiyeli kaygısına Hatipoğlu isimli şahsı görevinden uzaklaştıramıyor.

Hatip-Tavukçu didişmesini öylesine izliyor.

Şu herife iki koyun ver onları bile güdemez.

Siyasi görüşü veyahut politik duruşu beni ilgilendirmez zaten tam zıt noktadayım ama 3 yıl önce gelmesini "köprüden önce son çıkış" olarak nitelendirmiştim. Bugün hala arkasındayım gördüğünüz gibi RTE kendisine geçmiş olsun diyor. Kendisi avrupa kupası dışında Faruk Süren dahil tarihimizin en iyi başkanıdır. Uzun ömürleri olsun umarım bir dönem daha devam eder.

Siyasi görüşü veyahut politik duruşu beni ilgilendirmez zaten tam zıt noktadayım ama 3 yıl önce gelmesini "köprüden önce son çıkış" olarak nitelendirmiştim. Bugün hala arkasındayım gördüğünüz gibi RTE kendisine geçmiş olsun diyor. Kendisi avrupa kupası dışında Faruk Süren dahil tarihimizin en iyi başkanıdır. Uzun ömürleri olsun umarım bir dönem daha devam eder.
Dursun Özbek kulubünü icraya verecek, otel faturasını kulübe dayatacak tiniyette rezil bir adamdır bence. Ilk dönem kepazeliklerini hiçbir başarısı örtemeyecek.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

2 tane 3 günlük yöneticinin kavgasını bile idare edemeyen, erden timur gibi bi değeri yanındakilerin doldurmasıyla yiyen, fb federasyonda ve bütün kurullarda at koştururken takımın hakkını zerre savunamayıp hoca ve oyuncuların sırtına binip onlar başarılı olduğu başarılı gözüken, haklıyken bile saçma sapan açıklamalarla bizi küçük düşüren ve utandıran biri için fazla iddialı bi sıfat olmuş en iyi başkan falan.

ha şu konuda hakkını yiyemeyiz bankalar birliğinden çıkma konusunda çok iyi, 3 yıldır 18-19 kere çıktı bir kez daha çıkarsa 4. yıldızı takacak.

Buna tarihin en iyi başkanı diyen tarihin en kötü taraftarıdır.

Hatta muhakeme yeteneği olmayan biridir.

Murhan gibiler böyle düşünür anca.

Birilerinin yardımı olmadan koca bir sıfır maalesef
Zamanında kardeşi ile kulüpte neler yaptığını, taraftarı boş vaatlerle oyaladığını unutmadık.
Erden Timur'a dua edeceği yerde yaptığı vefasızlığı da unutacak değiliz.
Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurmuş, değerli bir insanı teşekkür bile etmeden yollayan adam bizim için tarihin en iyi GS başkanı sıfatının çok gerisinde kalır.
Yine de başkanımızdır. Ali Sami Yen'in makamına saygımız vardır. Emekleri varsa teşekkür ederiz

Koca Galatasaray Başkanı kendisini tehdit eden, seminerlerde hakemlere sırf GS pozisyonu izleten, ali koçun köpekliğini yapan bu tffye karşı nasıl imza toplamak için öncülük edemez aklım almıyor. Tarihin açık ara en pasif ama en şanslı Başkanı..

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt