Dursun Özbek | Başkan

üzerine emek harcadığınız 1 tane branş var onu da yedirmeyin bari. onda bile şampiyonluğu verecekseniz gene hüsranla dönersiniz sandıktan.

Yönetimin acil açıklama yapması lazım. Salai'ye kırmızı veriyorlarsa ve bunu VAR verdiriyorsa, geçen lig maçında Fenerli Asencio'nun pozisyonu için neden VAR devreye girmiyor?

Bakın VAR bir takımı kollamak, bizi ise doğramak için çalışıyor. Bunun önüne geçilmez ise fener çok rahat şampiyon olur. Çünkü bizim maçları boş verin, fener aleyhine hiç bir şekilde devreye girmiyor! En son nezaman fener aleyhine VAR devreye girdi? Ben hatırlamıyorum.

Gitse de gerçek bir başkan görsek.bu adam dizginlemesine rağmen bu durumdayız bu prangamızdan kurtulursak bir de düşünün.

Köfteden başkan. FB deplasmanında takımını açıkça doğrayacaklar. Yine de bir yaptırımı ağırlığı olmayacak.

Dün hakemin maçta bize yaptıklarını hiçbir hakem kadıköyde fb'ye karşi yapamaz! Sallai'nin kavalına basıldı kırmızı yok!
Barısa penalti yapildi vermedi!

Baskanım bizden korkmuyor mhk ve tff. Kolay dokunulur olduk

Başarı var diye taraftar çok yüklenmiyor ama her açıdan rezalet bir yönetim. Ne başkan ne de yardımcıları hakkımızı savunabiliyor.

Sahada senin topçunun sağlığına BİLİNÇLİ olarak kast ediyorlar ama susarsın
Sahada senin topçunun,hocanın emeğini GÖRE GÖRE çalıyorlar ama susarsın
Saha dışında kulübün itibarına LAF ediyorlar ama susarsın
Saha dışında topçunun, hocanın değerlerine BEL ALTI vuruyorlar susarsın.

Senin gibi başkan etrafındakiler gibi yönetim olmasa da olur.

Hadi maden ülkenin en büyük kulübünün başkanısın derbiye yabancı hakem gelmesini sağla görelim. osuruktan acun kadar sözün geçiyor mu tffye görelim.

Ederson meselesi gün yüzü gibi duruyor
Eren Elmalı yok yere cezalı şuan yeterince savunma yapmadınız
Derbiye çıkıp yabancı hakem istemediniz daha Yasin Kol atanınca ağlamayın sonra

Amacın ne Dursun, kimden korkuyorsun. Bu sene de fener şampiyon olsun mu dediler. Neden Gs bu kadar doğranırken rakibin ittiriliyor. Neden hedef gösterip açıklama yapmak yerine hala twit falan atılıyor. Yöneticilerin senden de beter. Yarın Fb maçına Yasin Kol atanırsa napacaksın mesela. Ulan iddia bahsi kapattı dün. Galatasarayın sportif şeylerden falan önce en büyük problemi bu yönetimdir

Bir taraftar olarak benim için o çapsız yönetimiyle beraber yok hükmündedir.
Bunlar Galatasarayın maçlarınıda izlemiyorlardır.Başkan yönetici falan değilken zaten bir gram umurlarında değildir Galatasaray.

Siyaseti bunlara kalkan yapıp ne yapacaklarya diyenlerede sövmek istiyorum.

Geri
Üst Alt