Dursun Özbek | Başkan

Şu mala oy verdiğin icin sana ne kadar sallasak az.

Senin başkanlığın bir kez daha bitti. Bizi sürekli olarak rezil ediyorsun.

Herif adayim demedi mi daha gecenlerdr.

İnsaatlar falan anlasmalar yapilmisken hayatta birakmaz.

Esas soru, kim aday cikar, kimlerle kadro olup rakip olur. Onu merak ediyorum fazlasiyla.
Soruna cevap olmaz ama Galatasaray gibi bir camia dursun özbek gibi aciz bir adamın karşısına rakip çıkaramıyorsa biz sandığımız kadar büyük değilmişiz derim

Adam sana kuzu dedi
Arkada başka yüzüme başka dedi

Eğer birazcık şeref varsa hem kendi hakkını hem koca camiayı ezdirmezsin.
Onu baskan icin diyemez , sonucta baskan bir basin aciklamasi yapmadi ama Kavukcu ve Metin Ozturk yapti. Baskan o gun Kavukcu ile gittiler TFF'ye yani dedigi kisi Kavukcu buyuk ihtimalle.

Şahsi bağlantılarını kullanıp bu HacıOsmanÇocuğu'nu susturacak mısın artık? Yoksa her geçen gün daha çok rezil mi olacaksın?

monaco maçı bitsin yarın olsun yarın bu şerefsiz köpeğe karşı doğru düzgün bir açıklama bi şey yapmazsan döve döve gönderilmen gerekir.

Soruna cevap olmaz ama Galatasaray gibi bir camia dursun özbek gibi aciz bir adamın karşısına rakip çıkaramıyorsa biz sandığımız kadar büyük değilmişiz derim
Buyuk olmasina buyuguz ama icerideki karsitlik eskisi gibi yok ve "agir abiler" ugrasmiyor gibi.

Hamamcioglu o kadar aday oldu hic kazanamadi-hala muhalefetine devam ediyor arada ama aday olmaz bidaha.

Dursun ozbek icin ugrasildi, secim ertelendi edildi, o zaman obur aday dunyanin en pasif adami Metin Ozturk idi. Hizli davranip hemen kazanacagi yere yerlestirdi kendini.

Bu "elitist" takilanlar-herkesten ustun oldugunu zannededenler- Erden Timur'u acikca linç etti ve kimsenin giki cikamadi kurullar icinde.

İc karartici bir vaziyet acikcasi.

Abi ayağı göt ayağı.

Ana bacı sövse "Konsantrasyon" paylaşımı yaptırır veya "Ben herkesin ağabeyiyim bize sakin olmak düşer" filan der.

Hiç birinin ağırlığı yok. 3 senedir Gs ye edilmeyen hakaretler konulmayan postalar kalmadı.
bu herifin başlıgında daha öncede defalarca söylemiştim şu anda büyük takım başkanlarının hiçbirisi tff değişmesini istemiyor korkudan filan degil bence
hatta tff icin sert konusacak istifa diyecek yönetici varsa bile onlarıda susturuyorlar
ki dikkat edin anadolu kulüpleride böyle
en fazla hakem mhk eleştirisi var
koç gidince herkes birden bu herife sarıldı ,yaz dönemi tff ye mali kongrede ok denilince zaten işin rengi belli olmuştu

Fb 50 yıl sonra yabancı hakem getirdi nasıl yok?
Acun'un bu herif ile ozel isleri var buyuk ihtimalle o hep bu islerin pesinden kosturuyordu., aslinda Ali Koc yonetimi demek daha dogru.

Fener'in yeni yonetimde oyle bir yonetici de goremiyorum suan.

Trabzon baskani duduk asilacak dedi ertesi gun herifin hakemligi bitti. Bundan daha cabuk aksiyon alindigini hatirlamiyorum.

Geri
Üst Alt